4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > probleme astra g?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Probleme astra g?

va salut si vreau sa va urez toate cele bune.masina in cauza cred ca o stiti,opel astra g ,1.6,16 v benzina.nu se accelereaza uniform,daca 'bag piciorul in ea' scoate prima data niste 'burbuloci' apoi se accelereaza..iar in mers,parca merge infranata,iar dupa 2500 de ture asa parca intra 'turbo',si se accelereaza normal...pe drum intins cateodata imi mai da in nas,la un pic de deal dintr-a 5 tre sa ii dau a 3 sa pot urca ,altfel imi da in nas urat de tot..de la ce ar putea fi ?este motorul de 74 kw,101 cp..ar trebui sa aibe mai multa vlaga in ea..voi ce credeti?multumesc anticipat..
A intrebat sinculet (3,320 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani suna a sonda lambda... insa s-ar putea sa gresesc eu... mai poate fi si ceva legat de amestec aer/benzina. incearca sa-i faci o giagnoza cu op-com.
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani Salut !
Filtru benzina/aer sunt schimbate ? ,posibil si bujiile
0 voturi
A raspuns sinculet (3,320 puncte) acum 10 ani acum ceva zile am pus.o pe tester si imi gasise o eroare la senzorul map..l.am schimbat,s.a sters eroarea,dar tot asa prost merge..filtrele si bujiile sunt schimbate acum vreo 5000 km cand am schimbat si distributia,uleiul si cam ce se mai putea schimba pe la ea...are de.a face catalizatorul in toata treaba asta?ca la mine nu mai este.(asa am luat masina)...
–1 vot
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 10 ani Ai mers cu ea la tester? Sunt 1000 de chestii care pot sa fie iar parerile sunt impartite deci cel mai bine ar fi sa mergi la TESTER!
0 voturi
A raspuns sinculet (3,320 puncte) acum 10 ani Doar ce am zis ca zilele trecute am pus.o pe tester..urmatorul tau sfat e sa o pun pe tester..prietene mai bine taceai...pe partea electrica nu are nicio eroare pe tester...ramane pe partea mecanica daca aveti vreo idee..

Comentarii:

A comentat antonio.carsa (58,300 puncte) acum 10 ani mda... daca e euro 4 atunci e problema lipsa catalizatorului. Motoarele Euro 4 au 2 sonde. Una de reglaj inaintea catalizatorului si una de diagnoza, dupa catalizator. Ma mir cum de nu ti-a dat eroare pe diagnoza pentru faptul ca intre cele 2 sonde nu exista diferente a nivelului de gaze din evacuare