4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Probleme motor?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Probleme motor?

Buna ziua si La multi ani! Detin un Passat 2001, 1.9 tdi. Intr-o dimineata, era putintel frig, am incercat sa o pornesc, am reusit, dar haotic. Dupa 5 min de dat la automat, a reusit si a luat`o. Dar, cu probleme. Una fiind : fum negru sub toba + fum alb la toba ~ 2 minute, apoi si`a revenit. Dar ceva mai grav ce m-a speriat a fost : NU se tura. Statea doar la relantiv. Si doar cu ambreiajul CALCAT. Daca luam piciorul de pe ambreiaj, se oprea. Dupa 10 min de stat la relantiv cu ambreiajul calcat, am reusit si am miscat`o din loc. A inceput sa se tureze. Am facut cu ea un drum dus, iar la intors surpriza: am depasit un camion, nu aveam decat 60 KM/H, cand deodata, adio turatie + viteza. Si motorul statea pornit. Dar la un moment dat, nu mai avea putere nici sa plece de pe loc. Am tras pe dreapta, m`am uitat la ulei, si era amestecat cu motorina. Iar de turat, se tureaza doar pana in 3400 RPM,  mai mult nici s`o bati nu merge. Ce ar putea fi? Iar daca este cineva din zona Sucevei, care ma poate ajuta cu un motor ( cu / fara anexe - pret estimativ  ). Va multumesc.
A intrebat TzuTzi_MiTzA (550 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Oringuri injectoare sau pompa tandem. Oricum, prima data o diagnoza sa vezi ce coduri apar.
0 voturi
A raspuns Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 11 ani salut....un prieten deal meu are un renault cango diesel si tot cam la fel face....la el e turbina dusa.....sar putea sa fie aceiasi problema si la tine.
–9 voturi
A raspuns Gaga04 (1,800 puncte) acum 11 ani Porneste motorul si scoate cablul de la calculator(in timp ce motorul e pornit)ai sa vezi ca isi revine,da trebuie sa schimbi uieiu,si sa golesti rezervoru!

Comentarii:

A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 11 ani Ai incercat asa ceva la trotineta si a functionat ?
+1 vot
A raspuns dukuxxlRAD (8,800 puncte) acum 11 ani cel mai sigur e sa o bagi pe calculator si sa vezi erorile ce iti apar.

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare