4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Probleme relantiu golf 4 1.6 S...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Probleme relantiu golf 4 1.6 SR ?

Salutare,

Intampin de ceva timp urmatoarea problema, motorul la relantiu din cand in cand (cateva ori bune pe zi) da sa moara si se tureaza singur de mai multe ori apoi se linisteste pentru o perioada buna de timp ,difera mereu rpm-ul. In mers masina se simte ca nu merge cateodata ok , si uneori cand o scot pe liber din mers imi moare motorul si nu mai porneste pentru o perioada de timp. La pornire mai are momente cand nu porneste, acelasi simtop ca si la oprirea din mers - porneste super ok dupa cateva min, sau e nevoie sa dau un pic la automat ceea ce nu e ok pt ca sunt momente cand masina merge super ok , o ia sa zicem la sfert. Pana acum am schimbat bujiile , curatat clapeta de acceleratie dar DIY, am fost cu ea pe la mai multi si au incercat cate in luna si in stele. Pe tester am erore de la heated oygen senzor 00635 si 00525 si cateodata de la sonda landa + camshaft position Hall. Ce pot sa fac sa ii dau si eu de cap ?
A intrebat ceoby (290 puncte) acum 9 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Nonosu (1,390 puncte) acum 9 ani Salut. S-ar putea sa fie cam aceiasi problema ca la mine...si eu am un golf 4 , 1.6 SR din 98, am 230000km cu el, si am avut cam aceleasi simptome ca la tine...respectiv turatii ciudate, la pornire se tura singura pana pe la 1500, cateodata chiar 2000, apoi se aseza turatia, cateodata dadea sa moara motorul, dar nu il lasam din pedala de acceleratie. Dupa toate astea mai imi facea figuri si senzorul de la temperatura, mai precis cand imi arata 90 in bord, cand pica dintr-o data aculla 0. La tester imi iesea doar eroarea de la senzorul de temperatura. Pana la urma am dus-o la un mecanic, pe care nu il lauda nimeni...si tocmai el m-a rezolvat. El s-a gandit sa vada daca injectoarele lucreaza bine, si s-a dovedit ca injectorul 4 baga benzina continuu....motivul a fost calculatorul de motor. L-am schimbat ... 400 ron/immo off .... l-a pus pe tester sa stearga erorile vechi de la fosta masina a calculatorului, si vreau sa spun ca merge masina excelent. Poate si la tine e aceiasi problema.
0 voturi
A raspuns Nonosu (1,390 puncte) acum 9 ani In mers la fel facea...daca o scoateam pe liber, murea motorul.
0 voturi
A raspuns ceoby (290 puncte) acum 9 ani Eu am si gaz si face la fel , de fapt mai pronuntat fiind probabil mai sensibil, gazul stiu ca are injectoare separete , mai se aplica teoria ta, daca crezi  imi pot da un contact al acelui mecanic, si defapt oricene cunoaste un mecanic care ma poate ajuta cu asta ar fi perfect, m-am plictist la cati am fost si au luat-o pe incercate si bajbaite pe banii mei...