4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Protectie turatie sau defect ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Protectie turatie sau defect ?

As avea si eu o nelămurire cu o skoda octavia 1.6 2012, atunci cand stau pe loc si o turez nu urca in turatii, nu trece de 2000 de ture, dar in mers trece, merge normal, e posibil sa fie defect de turbina, egr, sau e o protectie de fabrica. Mulțumesc.
A intrebat sandrei87 (570 puncte) acum 9 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns cristyyoo (27,820 puncte) acum 9 ani daca aveai vrun defect la ea nu iti mergea nici cand erai in mers... asa ca e probabil sa fi pus un limitator pt a nu o mai chinui la plecare dupa loc... la mercedes este chiestia asta de mult pusa.... doar ca este limitata la 3000...
0 voturi
A raspuns untergraben (11,800 puncte) acum 9 ani Posibil EGR.Tocmai am trecut prin asta cu o Vectra B 1.8,mie nu imi trecea de 4000 nici in mers nici pe loc.
0 voturi
A raspuns sandrei87 (570 puncte) acum 9 ani in mers merge se tureaza asa cum trebuie, numai cand stau pe loc nu ma lasa, deci e o protectie sigur.
+1 vot
A raspuns gabi 1,9 (3,640 puncte) acum 9 ani Masina ta nu are absolut nimic defect ci are un limitator de turatie ca sa nu o turezi in gol ca nebunul.Deci poti sta linistit.

Comentarii:

A comentat sandrei87 (570 puncte) acum 9 ani Multumesc gabi 1,9, ai dreptate am incercat si pe alta masina alta marca si tot asa face m-am linistit, multumesc tuturor.