4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > RENAULT LAGUNA 1.8?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

RENAULT LAGUNA 1.8?

AM UN RENAULT LAGUNA 1.8 CLASIC SI DE CAND A DAT GERUL NU IMI MAI PORNESTE!INITIAL AM CREZUT CA ELECTROMOTORU E DE VINA LAM DAT JOS LAM PROBAT PE BATERIE SI INVARTE DE IL IA DRACII.......CAND PUND CONTACTU MI SE APRINDE DOAR APA SI SENZORU DE LA FRANA DE MANA.....NORMAL NU AR TREBUII SA SE APRINDA TOATE SI SA SE STINGA?SI MAI E CEVA SE AUDE UN TZIUIT CAND PUN CONTACTU...SUNT FOARTE DERUTAT ASTEPT RASPUNSURI DE LA VOI CAT MAI REPEDE!!!!!!!!!!!
A intrebat dergean (1,620 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani piuitul e de la pompa de srvo sau de injectie
probabil ca bateria te-a lasat.elimita problema bateriei
0 voturi
A raspuns dergean (1,620 puncte) acum 11 ani Am incercat si  cu alta baterie si tot asa face....un prieten bun mia zis ca sar putea sa fie de la un releu adik problema sar putea sa fie pe partea electrica...
+1 vot
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani ai alarma? posibil sa faca figuri de la frig-am patit-o si eu la un clio.
sau cheie nesincronizata!se stinge ledul de la cheie-ala cu stop sau ala rosu
0 voturi
A raspuns dergean (1,620 puncte) acum 11 ani Alarma nu am...si stiu ca daca se desincroza cheia imi arata o cheie in bord dar la mine nu arata decat apa si frana de mana..nici(inchiderea nu imi merge) si mentionez ca masina e din 95 oare are cip pe cheie?
+1 vot
A raspuns lalex (200 puncte) acum 11 ani eu am avut o problema asemanatoare si sa dovedit a fi de vina contactul , incerca cu firele, la mine a mers , apoi stii daca e de schimbat sau nu .
0 voturi
A raspuns dergean (1,620 puncte) acum 11 ani Am incercat si cu firele.....problema e ca ,cand pun contactu nu am curent si cand iau contactu am...oare ce ar putea fii...va rog mai vreau raspunsuri!!!!!!!!!!!!!!!1