4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > sa fie turbina?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Sa fie turbina?

buna seara am o problema am un passat si ieri in mers s-a oprit masina  si mi s-a aprins senzorul de la baterie am dus-o azi la reprezentanti la vw si au zis ca e vorba de turbina..culmea este ca nu se aprinde nici o lumina in bord...un sfat ceva?
A intrebat occhyazzury (310 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns rubenmoto (2,100 puncte) acum 10 ani u explicatiile astea nu cred ca rezolvi ceva... ceva mai mult..!!! cum sa oprit ? a  mai pornit dupaia?? a scoss fum ? din ce an??????!!!

Comentarii:

A comentat occhyazzury (310 puncte) acum 10 ani nu a pornit...a iesit ulei afara pe la capac unde pui ulei ...e din 2006 masina..faza e ca mie mi s-a aprins si senzorul de la baterie si am ramas fara nici o lumina in bord
A comentat occhyazzury (310 puncte) acum 10 ani fum nu a scos deloc...
0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 10 ani In ce sens nu porneste? invarte si nu o ia,sau nu invarte deloc?  ar fi bine sa precizezi si tipul masinii si motorul daca vrei un raspuns concret
0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Masina model an km.Cum s-a oprit?Cum nu porneste(invarte/nu invarte),ajunge gaz?Ce ai aprins in bord?
'Senzorul' de la baterie inseamna malfunctie alternator,bateria nu se incarca.Poti merge maxim o jumatate de ora cu acel bec aprins si asta fara A/C,faruri,muzica.
Din cauza turbinei se intampla rar sa nu porneasca o masina,doar daca a plecat o paleta de turbina spre motor(si aia se opreste in intercooler).

Comentarii:

A comentat fabian_tiberiu (9,820 puncte) acum 10 ani Din cate am observat e un Passat din 2006,TDI motor 1.9...cel putin asa spunea in alt topic.
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani @fabian:ms de update dar totusi is foarte putine info si prea multe posibilitati.Daca s.a mers fara alternator(cu bec de baterie aprins) si nu invarte e normal.Diesel are nevoie de putere mai multa pentru a porni.Immo,alimentare,baterie si cativa senzori de pe motor pot fi.