4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > sallut am un opel vectra b die...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Sallut am un opel vectra b diesel 1.7td si am o problema!dc nu mai porneste motoru?

salut baieti!!am o problema mare!!am un opel vectra b diesel cu motor de 1.7 td!! dimineata la prima cheie imi porneste(porneste la sfert)dupa ce merg cu ea....daca opresc motoru nu imi mai porneste,,,,,,ma chinui foarte mult cu ea...mi sa zis ca daca prinde aer pe instalatia de la pompa de injectie numai porneste!precizez ca am verificat toata instalatia de la pompa..si am gasit rampa de la injectoare(retur)putin fisurata...am schimbato tot asa imi face....mi sa zis sa imi cumpar un unisens pentru motorina...am bagat...si tot asa imi face!!!am schimbat garniturile de la injectoare am zis ca poate prinde aer pe acolo...tot asa imi face!!ce problema ar putea fii..daca ati vedea cum porneste(prima cheie)imi porneste mai bine ca una pe benzina!!precizez ca problema e dupa ce am schimbat contactu,,,,mi se aprind toate becurile in bord(geamuri,oglinzi,casetofon,trapa tot imi merge la ea)posibil sa fie de la contactu care lam schimbat?va rog sa ma ajutati!!!
A intrebat dergean (1,620 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat incauza (100 puncte) acum 10 ani problema este de la capul hidraulic se incalzeste si din cauza asta ai probleme dupa pornire ea, pompa se incalzeste si nu mai face fata capul hidraulic daca vrei sa faci un experiment ia un bidon cu apa rece de la frigider si toarna pe pompa in zona capului hidraulic dar dupa ce umbli cu ea sa fie pompa calda ai oprito ridici capota si torni apa si ii dai cheie daca porneste inseamna ca este capul hidraulic se dilata si nu mai face presiune,si nu ramane decat sa schimbi pompa

8 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns ady_mihu99 (1,270 puncte) acum 10 ani salut, de vina e pompa de motorina de fapt partea electrica din ea,
0 voturi
A raspuns dergean (1,620 puncte) acum 10 ani salut si tie!!nu am pompa de motorina la ea!!!decat pompa de injectie! care isi trage singura motorina din rezervor!daca era pompa de injectie dc mai porneste la prima cheie?fama sa inteleg!!
0 voturi
A raspuns ady_mihu99 (1,270 puncte) acum 10 ani exact ,scuze pompa de injectie, am avut o astra g 1.7 td si exact aceeasi simptoma avea, prima cheie porneste ca este rece cand se incalzeste capul hidraulic al pompei nu mai cupleaza. Incearca sa o uzi cu apa rece cam 5 litrii asa sa vezi ca porneste.
0 voturi
A raspuns dergean (1,620 puncte) acum 10 ani mi sa zis ca isi pierde din presiune....pompa de injectie are niste pistonase la fel ca un motor de masina....si pe undeva nu lucreaza bine se incalzeste si numai deschide opritoru sau ceva de genu,,,,(opritor care primeste semnal de la cheie sai trimita motorina).,...ms pentru raspuns am sa incerc si asta!!
0 voturi
A raspuns dergean (1,620 puncte) acum 10 ani inca o problema!!cumva aveai probleme si cu fuga din cauza asta?
0 voturi
A raspuns ady_mihu99 (1,270 puncte) acum 10 ani Nu, aia e alta treaba scoate fum mult? atunci e din egr.
0 voturi
A raspuns dergean (1,620 puncte) acum 10 ani Inainte nu prea imi scotea fum negru...de cand a inceput problema cu pompa de injectie a inceput sa imi scoata!ms pentru raspuns!
0 voturi
A raspuns sorinache40 (4,450 puncte) acum 10 ani la pompa de injectie de pe 1,7 e vorba despre o ,,,lipitura rece,,cauta pe google si gasesti sigur explicatii!(http://www.opelarges.com/t954-tutorial-depanare-calculator-de-injectie-y17dt)