4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > salut , am si eu o i ,am un go...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Salut , am si eu o i ,am un golf 3 din 96 pe benzina si nu se accelereaza motorul mai tare de 2000 de rotati dece ?

salut am si eu un golf 3 din 96 cu motor de 1,6 benzina si nu mi se accelereaza motoru mai tare de 2000 de rotati si se aude pe toba un fel de zgomot parca ar da rateuri sau ceva de genu asta dar interesant ii k nu face asta tot timpu . am icercat si bujiile  lucreaza toate si la capacul de la delcou mam uitat are scanteia principala buna .ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat ?

Imagini atasate

A intrebat nelucu86 (120 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

10 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns L!V!U (42,750 puncte) acum 11 ani Pare a fi o problema de alimentare,parerea mea.Nu stiu ce sa zic,mai uite-te si pe la fise si dute sa vezi daca nu ai injectoarele infundate,sau pompa sa aiba ceva.Bafta si succes cu rezolvarea problemei;).

Comentarii:

A comentat nelucu86 (120 puncte) acum 11 ani mersi mult de rasp , am sa mai astept si alte pareri si sper sa ii gasesc defectiunea.
0 voturi
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 11 ani verifica alimentarea,poate fi un injector sau pur si simplu filtru de benzina.

Comentarii:

A comentat nelucu86 (120 puncte) acum 11 ani am fost astazi la un mecanic si dupa ce mia pus testeru pe ea mia zis k sonda lanbda ii stricata si din cauza aia nu se tureaza dar am incercat si cu alta dar tot acelasi lucru,pana la urma cred k ii ceva tot de la carburator k nu se alimenteaza .mai astept si alte pareri
0 voturi
A raspuns oxi3 (16,990 puncte) acum 11 ani uita-te  la pompa de benzina sa nu fie defecta si sa nu-ti alimenteze sufiecient
0 voturi
A raspuns bobi91 (14,410 puncte) acum 11 ani la rece iti face asa sau la cald ca si eu am patit asa la un vw vento 1.8 si la rece sta undeva la 300 rpm si la cald cam pe la 1400 rpm
faza e cu nu imi face tot timpul si nu stiu sa te ajut

Comentarii:

A comentat nelucu86 (120 puncte) acum 11 ani si la rece si la cal dar nu face chiar tot timpu.mersi oricum de sfat
–3 voturi
A raspuns Claudiu318 (1,770 puncte) acum 11 ani Am cumparat un golf 3 1.8gt  saptamana trecuta si c am aceiasi problema o am si eu.Da uneori rateuri si cand vreau sa i dau talpa mai tare incepand dupa 2000 ture da sa se inece ,parca se intrerupe.Nush ce dracu are,merg si eu cu ea asa mai mosnegeste fara sprinturi si figuri.
–5 voturi
A raspuns oxi3 (16,990 puncte) acum 11 ani nush dak la golf ai motoras pas cu pas sau de relanti dak dak ai trebe dak jos curatat sau skimbat pt ca aveam aceeasi probl la un opel 1.6 facea figuri cnd treceam peste 2500 de ture si nu statea la relanti ori se tara singura

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Motorasul pas cu pas,inlocuitorul surubului de bagai o surubelnita si dadeai dacia la forja,se joaca doar la relanti,nu are treaba cu turatia si ce o obtureaza sau motivul pentru care nu se tureaza.
A comentat nelucu86 (120 puncte) acum 11 ani nu stiu cum ii dar mia mai spus cineva k ar putea fi un senzor de la carburator , acum nu mai stiu ce sa mai inteleg si ce sa mai fac cu ea.
0 voturi
A raspuns seba77 (2,750 puncte) acum 11 ani sistemul de alimentare, bujii, sau fisele, sau partea electronica !!
0 voturi
A raspuns matzawv (2,500 puncte) acum 11 ani porneste masina pune pe cineva sa o accelereze si dute in spate la toba si vezi daca ies noxe da nu un are noxe cu putere.Aceias problema o aveam si yo la un golf 4 si am avut bucata de ceramica sparta din catalizator si obtura evacuarea bafta.
0 voturi
A raspuns florin0395 (640 puncte) acum 11 ani verifica senzorul de temperetura. scoate mufa si porneste fara el,vz ce zice. daca merge bine,ala-i. asa am patit si eu la un golf 3 si mi-am batut capu cu ea 2 sapt pana sa ii dau de cap. am desfacut multe si am schimbat multe si era de la senzorul ala. multi mi-au zs ba ca e pompa de benzina,ba ca e injectoru',ba bonina,etc. bani irositi pana am scos mufa aia si am vaz ca merge brici. am dat 40 de lei si am rezolvat trb.
0 voturi
A raspuns Tibyyy (200 puncte) acum 4 ani K si la mine nu se tureaza mai mult de 3000 si am schimbat bateri,fise,delcou,bujii,cap rotor, si porneste numai dak ii dau curent de la alta masina dak dau la automat nu porneste