4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Salut , am unl vw lt35 2.8 tdi...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Salut , am unl vw lt35 2.8 tdi motor AUH în sarcină se opreşte motorul, ştie cineva ceva ?

Am un VW LT 35 motorizare 2,8 TDI varianta AUH, de ceva timp se opreşte motorul dacă încerc să demarez sau să schimb vitezele într-o treptă superioară.De pornit nu poate fi pornit decît după ce temperatura motorului scade sub 50 de grade.  Toate acestea au început, după ce am găsit în rezervor pe filtrul pompei de alimentare bucăţi de hârtie higienică. porneşte în schimb împins fără probleme, dar se opreşte când o accelerez  brusc. În staţionare cu motorul pornit pot să o accelerez cât vreau, fără ca motorul să se oprească. Mentionez ca temperatura agentului de racire nu depaseste 80 grade.
A intrebat ninelbac (420 puncte) acum 9 ani in categoria Motor

editat de ninelbac acum 9 ani

Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns ninelbac (420 puncte) acum 9 ani Poţi să mergi şi mai mult dar în timp se depune calamină pe turbină şi o să trebuiască să o schimbi, deoarece surplusul de combustibil este evacuat în loc să fie ars în camera de ardere.
0 voturi
A raspuns ninelbac (420 puncte) acum 7 ani Verifica daca injectoarele nu au probleme, daca unul dintre el scapa presiune pe retur scade presiunea in rampa iar senzorul de presiune sesizeaza eroare computerului de motor, acesta taie alimentarea motorului cind este in sarcina. POTI SA VEZI SI TU DACA INJECTOAREL SUNT DEFECTE DACA SCOTI PE RIND FRTUNUL DE RETUR AL FIECARUI INJECTOR . BAFTA LA VERIFICARE.