4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > salut..Nu porneste?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Salut..Nu porneste?

Salut! Am si eu un ford mondeo 2.0 16v benzina,si nu mmai porneste la prima cheie cand e motorul rece. Mentionez ca am luat nist benzina de la cineva vreo  40 de litri iam pus seara in rezervor,iar dimineata cand sa pornesc abia din a 3-a oara a pornit. Porneste si se opreste. Si pana sa pun benzina aia nu am avut probleme cu pornirea,sa fie de la ea? Eu ma gandeam sa merg la peco si sa pun benzina daia cu cifra octanica mai mare..are vreun rost?sau de la ce sa faca asa?
A intrebat alexcristi (8,830 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 11 ani cu siguranta benzina pe care ai luato ori are apa in ea ori este una de f proasta calitate,incerca sa consumi macare 20 de litri din cei 40 iar apoi sa alimentezi cu o benzina cu o cifra octanica mai mare.
+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Benzina cumparata poate sa aiba aiba sau sa fie de proasta calitate.Pompa se aude?Ai pus benzina direct din canistra sau a fost filtrata?Posibil sa fi avut gunoaie si sa le fi prins pompa.
0 voturi
A raspuns alexcristi (8,830 puncte) acum 11 ani da pompa se aude,masina trage bine,,nu da rateuri ceva,benzina a fost in bidon de plastic,am dat si pompa jos am curatat'o azi avea mizerie pe sita. Ea porneste bine cand e motorul cald. Numai dimineata prima cheie porneste si se opreste imediat,apoi porneste bine,sta bine relantiul..nus ce sa zic

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Verifica senzorul de temperatura si senzorul de volanta,precum si socul electric si vacuumul lui.
A comentat alexcristi (8,830 puncte) acum 11 ani si cum pot verifica?
0 voturi
A raspuns lexmaul (670 puncte) acum 11 ani Cand o parchezi incearca sa o lasi cu botul la vale , si daca urmatoarea data va porni din prima , iei o supapa de sens si o montezi dupa filtrul de benzina...merita sa incerci !

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare