4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > schimbatoru viteze nu mai acti...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Schimbatoru viteze nu mai actioneaza cutia de viteze ?

va salut detin un passat 1,9tdi 131cp 6+1 trepte si de la un timp defapt dupa ce iam dat-o tatalui meu a bagat-o intre viteze vara sa carie sau sa agate .acum  cum acelerez tare isi schimba pozitia schimbatorul si trb sa il imping la loc sa isi revina altfel nu mai intra in viteze .

Acum am fortat aceleratie cu a2a din emrs a1a fara scartieturi doar turatie acelerare puternica si nu imi mai gaseste vitezele deloc ce paote fi defect cutia nu carie ambreajul este ok cand cupleaza ramene cuplat este ok  ce trebuei facut ce an ume sa schimb ? a mai intalnit cienva asa ceva?
A intrebat powerflex (8,090 puncte) acum 9 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Salut!
Am inteles o bucata,daca zici ca se zbate motorul atunci ai un suport de motor rupt.Se verifica vizual,se schimba eventual.Problema mai poate fi si din timonierie,un cablu sarit in urma vibratiilor.
0 voturi
A raspuns powerflex (8,090 puncte) acum 9 ani suporti motor schimbati cei hidraulici ideea e ca maneta se invarte in toate directiiile dar cutia nu schimba nu se aude tronc ponc nimic ca si cum ar fi despins schimbatorul de cutie...

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Salut!
Se invarte liber sau se misca pe traseul de bagat in viteze si nu intra?Cel mai probabil ai un cablu sarit(au un fel de saiba elastica,uneori,daca nu este montata corect sare).