4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Un BMW 318, nu pornește la ch...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Un BMW 318, nu pornește la cheie, ce pot face?

Salutari, este vb de un Bmw318, din 2000, recent achiziționata, am mers cu ea din rominia pina in olanda fara nici o problema, dar aici unde sunt, sunt intr- un sat si nu prea sunt service auto aici, e mai greu, mu- a făcut fițe bateria veche , nu mai pornea, am schimbat bateria iar acum cînd ii dau cheie nu mai pornește ( menționez k nu stiu nimic despre mecanica, electrica, etc,) ma puteți ajuta cu ceva sfaturi, asta înainte de a o duce intr- un service, mulțumesc mult.
A intrebat montanatoni75 (220 puncte) acum 6 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns autodre (13,570 puncte) acum 6 ani Este un motor pe benzină de 1,8 i? Nu pornea nici înainte, cu bateria veche sau pornea mai greu?
0 voturi
A raspuns nickbudui (42,360 puncte) acum 6 ani Ce motorizare are ?
0 voturi
A raspuns montanatoni75 (220 puncte) acum 6 ani Este 1.8, benzina, nu am avut probleme cu bateria veche , pina cînd m- a lăsat , cred k a fost veche, in fine, am rămas cu masina undeva in oraș, am luat bateria si am incarcat- o iar dim am pus- o su a pornit din prima, dar îmi făcea figuri, se oprea in mers , ceva ciudat, am vb cu unu altul, mi- au zis k poate fi de la alternator, ,am fost si am luat o baterie mai mare decit o aveam p a mea, dar nu mai pornește, nu stiu ce s fac, k la ăștia aici nu muncesc simbata, duminica, e aiurea, deci s- a oprit deodata, nu stiu s explic in termeni mecanici, cred k cineva înțelege ceea ce vreau s spun, mulțumesc mult pt răspunsuri.
0 voturi
A raspuns autodre (13,570 puncte) acum 6 ani Aș pune o baterie nouă, în primul rând. Nu ai ce pierde, oricum se cere. Dacă pornește, verifică încărcarea (14,3-14,4v). Dacă nu, nu ai variante, trebuie un tester.
Dacă o baterie este cu probleme, chiar dacă este încărcată, influențează negativ calculatorul motorului.
Mai departe, presiune combustibil, distribuție în regulă, senzori turație....