4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Unde se afla senzorul de antig...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Unde se afla senzorul de antigel audi A6 2,5 TDI din 2001 ?

Am probleme cu apa...acum o luna se ridica pana la 80 grade , 2 saptamâni mai târziu la 70 iar in momentul de fata de la 60 de grade de unde începe afișajul nu se mai ridica.am pus carton in radiator si am condus așa,nici o schimbare.posibil sa fie termostatul ok,dar as vrea sa verific si starea acestui senzor.specific ca acum cu cartonul in radiator uleiul se ridica la 110...îmi puteți oferi o poza va rog cu specificația unde este acel senzor ?
A intrebat mrgeo (5,100 puncte) acum 9 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Sunt 2 senzori care ar putea fi ``cauza``. Unul la pompa de injectie si unul este in partea de jos a radiatorului de apa, pe un furtunas.

Comentarii:

A comentat mrgeo (5,100 puncte) acum 9 ani Pe cel de lângă pompa lam găsit,celălalt nu sunt sigur.dar vroiam sa te întreb : dece când ii scot mufa la cel de lângă pompa motorul nu mai merge perfect?adik se simte o mică diferența cum ca nu ar mai merge normal.asta sa însemne ca acela funcționează si posibil sa fie celălat ? Care este rolul fiecărui senzor ?
A comentat mrgeo (5,100 puncte) acum 9 ani Am rezolvat problema.solutia era senzorul de temperatura de langa pompa de injectii
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani E bine ca ai gasit problema. Nu am vazut comentariul tau anterior caci am fost plecat :)