4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > up: bmw e36 nu trage deloc/sco...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Up: bmw e36 nu trage deloc/scoatere rampa injectoare?

recent am achizitionat un e36 316i si intre 2-3 mi rpm intrerupea si dadea rateuri,am verificat pompa benzina (prin inlocuire),fisele dadeau toate scanteie bujii noi,debitmetru i-am scos mufa si dadea sa moara motoru(mergea cat de cat decent te ducea din punctu a in punctu b 100-130kmh insa nu avea deloc demaraj,cu 5 insi in masina imi era frica sa urc un pod)si am observat ca atunci cand scot fisa 4 nu se simte nici o diferenta,astfel am dedus ca ar fi injectoru ala de vina,si am avut "inspirata" idee de a pune un aditiv in benzina special pentru injectoare,nerespectand instructiunile am pus un bidon la 10 litri de benzina si el trebuia pus la 60 l de carburant,acum masina merge in 1-2 pistoane da rateuri la turatii mari nu se mai tureaza mai mult de 5 mi si nu prinde mai mult de 30km/h ce ar fi de facut?orice idee e bine venita.rog ajutor.stima.

ps: rog sa ma indrume cineva cum sa scot rampa de injectoare sa o duc la verificat,deoarece nu mai ma pot deplasa cu masina.

A intrebat bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns Ferdinand74 (2,970 puncte) acum 10 ani Incearca si mergi cu debitmetrul tras din carcasa filtrului de aer si punel deasupra pe carcasa Inchide capota si vezi cum merge. Astept răspunsul tau. Si pe urma iti spun mai multe. Bafta multă.