4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Placute de frana uzate? Compoz...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Placute de frana uzate? Compozitie?(sunet neplacut la franare)

am si eu o intrebare legata de placutele de frana. Le-am schimbat destul de recent si cand franez se aude "fluieratul" asemanator placutelor uzate.La service mi s-a spus ca e din cauza compozitiei acestora. Vreau sa va intreb si pe voi ce parere aveti? Va multumesc anticipat
A intrebat MultiHunter (750 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

8 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns bja09 (2,510 puncte) acum 12 ani exact asa patesc si eu am placute noi schimbate acuma 1 luna si se aude scartait cand pun frana usor dar cand apas mai tare nu se mai aude , probabil e de la compozitie ai dreptate

Comentarii:

A comentat MultiHunter (750 puncte) acum 12 ani sa vedem ce mai zice lumea.Da exact asa si la mine in functie de cat de tare este actionata pedala de frana.
+1 vot
A raspuns vwgolf19tdi (25,160 puncte) acum 12 ani Sunetul nu este de placute uzate, este probabil un fluierat datorat compozitiei bogate in metal. Incercati sa evitati placutele ieftine. Poate ne spuneti si ce marca sunt acele placute si cat au costat.
+1 vot
A raspuns bja09 (2,510 puncte) acum 12 ani eu am luat niste placute de fiat punto 2001 asta am cerut si aia au spus da avem la 60 de ron , mai mult de atat nu am putut sa le spun .

Comentarii:

A comentat Ionut D D.K. (1,260 puncte) acum 12 ani e clar .....puteai sa-ti cumperi si tu bilstein  ferodo dadeai cam triplu dar se cunostea si distanta de franare ca e mult mai mica.
+1 vot
A raspuns vwgolf19tdi (25,160 puncte) acum 12 ani Data viitoare cere ATE, Ferodo (fara sevice line) sau TRW, cam asta e ordinea calitatii, ce e drept si TRW mai fluiera dar sunt ok.

Comentarii:

A comentat dsg (4,520 puncte) acum 12 ani Da ...cam asta e ordinea
+1 vot
A raspuns MultiHunter (750 puncte) acum 12 ani Eu nu mai am nicio idee ce fel de placute sunt...stiu doar ca nu erau in tara pentru tipul asta de masina (Toyota Starlet an 96) si am facut pe comanda (pretul in jurul la 50-60 Ron).
+3 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Placute proaste...compozitie bogata in metal,si in contact cu discul se aude acel scartait.
+2 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Schimba placutele :) cu ceva mai bun :>
0 voturi
A raspuns D1rtyDuck (17,970 puncte) acum 12 ani Intradevar,placutele de frana am observat, la multe dintre masinile noi ( din 2008-pana in prezent ) scartaie din cauza folosirii unor materiale cum spun ei " ECO-FRIENDLY" .

Nu te consuma mult asupra aspectului asta, daca ai frane bune,las-o asa,te vei obisnui .

Salut.