Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+4 voturi

Problema.....

Mi s-a rupt cureaua sambata seara la Aixam.

Duminica am luat de la http://www.mini-masini-piese-auto.ro/ o curea dar este prea mare.Tata a fost de-a luat-o si mi-a adus-o sa o montez.Dupa ce am montat-o i-am spus vanzatorului la telefon ca este prea mare si tot o tinea ca asta e standardul si alea alea.I-am spus ca vreau o curea potrivita,mi-a zis ca joi(adica maine) aduce curele(clar ca stia si el ca nu este buna cureaua) si cureaua nu trebuie sa aiba urme pe ea.Cureaua are deja urme pe ea,urmele se fac imediat,am rulat putin cu ea,maxim 50 km.Cand am vorbit cu el la telefon i-am dat exact codul curelei,masina si an.

Daca nu vrea sa imi schimbe cureaua cu una potrivita,ce pot face?Tin sa spun ca nu mi-a dat factura.
A intrebat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+4 voturi
A raspuns 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Poate poti sa o vinzi altcuiva care i se potriveste.Ala cu care ai vorbit o sa iti zica ca ai rulat cu ea si nu o sa ti-o schimbe...
Bafta sa ai noroc sa ti-o schimbe.

Comentarii:

A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Pai la telefon mi-a spus ca nu e nici o problema...si ca e curea standard.Am vb cu cineva ,l-am rugat sa imi masoare cureaua lui pe motorul de 400 si are aceleasi dimensiuni ca cele de la cureaua care mi-a dat-o.Eu i-am spus clar ca imi trb pt motor de 500.

Daca nu o schimba,nu ii pot face niste reclamatii pe la OPC,la garda financiara?
A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Pai nu ai factura sau bon ?
Si poti sa apelezi si la trucu lui bogdan dar nu cred ca va merge daca nu ti-a dat nici macar un bon
A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Poti sa ii mai faci probleme cu sectia financiara pentru ca nu ti-a dat bon si aia o sa se uite pe camere daca exista in locatia de unde ai cumparat.
Cu anpc (opc s-a transformat in anpc)  nu stiu daca vei rezolva ceva fara bon.
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Zic la ANPC ca nu mi-a dat nici factura/bon.
+4 voturi
A raspuns bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani Nu vrea sa-ti schimbe cureaua ? Simplu ii spui frumos OK atunci voi suna la OPC sau protectia consumatorului ... cu atat mai bine daca ai si un bon s-ar putea sa dea inapoi :D
+2 voturi
A raspuns Miserupix (55,060 puncte) acum 12 ani Daca ai macar un bon, te duci la ANPC si depui o plangere, daca nu ai, te duci la vanzator si ii zici ca ii aduci Garda Financiara si ANPC-ul pe cap pentru ca nu ti-a eliberat bon valoric si factura fiscala, respectiv pentru ca nu iti respecta drepturile de cumparator. Garda Financiara poti sa o sesizezi, dar la ANPC nu te poti duce fara bon decat, eventual, dupa ce cei de la garda il gasesc pe rosu pt ca nu ti-a eliberat bon si factura.

Succesuri!

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare