4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Problema cu pornirea iarna

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Problema cu pornirea iarna

Salut baieti . Iarna trecuta a fost prima iarna indurata de masina mea de cand sunt eu posesor ( un peugeot 206 1.9d 1998) Problema ar fi ca in zilele cu temperaturi cca sub 0grade masina nu mai porneste. Pun contactul si cand dau sa o pornesc se aude doar un mic click si atat. As vrea sa rezolv problema pana sa vina iarna asta . Vreun sfat ?
A intrebat figo_jr2008 (2,560 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns dadi_t (37,630 puncte) acum 12 ani

editat de dadi_t acum 12 ani

Zici ca "face" doar un clic si doar cand e rece? Cand e vb. de temperatura si mai ales la diesel, ar putea fi vb. de bujii, dar ar trebui ca electromotorul sa invarta.
Problema cu clicul ar putea fi si de la bateria pe "moarte", dar daca zici ca numai iarna, as exclude varianta asta.
Daca stii sigur ca bujiile sunt bune si bateria la fel, verifica bornele la baterie si daca nici aici nu este vreo problema, trebuie facuta o diagnoza corecta.
0 voturi
A raspuns figo_jr2008 (2,560 puncte) acum 12 ani Am observat in ultima vreme si acum cu vreme normala cand dau de cheie parca are o fractiune de secunda cand sta si nu se intampla nimic si d'abia atunci porneste. Si PS : inca una. Cateodata o pornesc si daca nu'i dau si ceva acceleratie moare motorul.Sau porneste sta subturata cateva secunda si apoi se tureaza cum ar trebui sa stea in mod normal. I am schimbat azi filtrul de motorina sa vedem daca ar putea fii asta o solutie salvatoare.
+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani De verificat conexiuni baterie si incarcarea bateriei in stand by, la pornire si dupa pornire.