4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Problema planetara golf 4. Sa ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Problema planetara golf 4. Sa fie rupta?

Salut, am si eu o problema cu un golf 4 si anume mi-au iesit toate 6 cele suruburi care prind planetara de cutie si am ramas cu masina in drum. Le-am pus la loc iar cand incerc sa plec de pe loc nu pot, se invarte doar capul planetarei si planetara e nu se misca. Sa fie rupt capul ei? Daca da, cam la ce pret as gasi noua, sau planetara comleta sh? Multumesc!
A intrebat djgabyy (280 puncte) acum 10 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns petzulik (140 puncte) acum 10 ani salut , am patit la fel pe un seat toledo , acuma vreo 2 luni am mers cu 20 km/h pe cand dintr-o data am auzit niste sunete ciudate  si dupa niste batai  cum se misca planetara eu find inca in mers la viteza mica. A rupt furtunul de la  ambreaj  , am tractato asa vreo 2 km  pana la un service  acolo ma informat ca planetara trebuie schimbata find distrusa , burduful era intreg dar nu am gasit doar partea aia de langa  cutia de viteze ..  asa ca o planetara noua la mine a costat 1400 lei
+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
CAre capul planetarei?Ala din cutie(tripod) sau ala din roata?
Faptul ca ai pus suruburile nu inseamna ca a si intrat in diferential.Acele suruburi nu ies de nebune,cel mai propabil e stricata articulatia de la roata.Fii putin mai explicit ca sa ne dam seama.

Comentarii:

A comentat djgabyy (280 puncte) acum 10 ani Da, e vorba de tripod. Recent am schimbat cutia de viteze la masina si "meseriasul" probabil nu le-a strans suficient, si la cealalta planetara erau doua slabite. Astazi o sa dau jos planetara ca pana acum nu am avut timp si daca gasesc ceva spart pe acolo o sa iau alt cap. Multumesc!