4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > problema pornire diesel

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Problema pornire diesel

Am un ford fiesta din 98,este 1.7 diesel simplu,mai nou vad ca nu mai porneste dimineata cand e frig decat dupa multe insistente... cam 30 min,de ce sa ma apuc sa verific ca pe tester nu iese nimic,si mecanicu la ce mi-a zis trebuie sa demonteze jumate de motor sa isi dea seama,nu pleaca nici cu spray pt diesel
A intrebat bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani poate ai ceva apa pe traseu si ingheata :) caci e cam frigut dimineata

Comentarii:

A comentat bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 12 ani pe ce traseu?
A comentat lordemil (7,670 puncte) acum 12 ani traseul pe care se duce apain motor lol
A comentat julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Traseul de alimentare cu motorina desigur :P dar cum a spus si lordemil,traseul pe care se duce apa in motor :))
0 voturi
A raspuns dadi_t (37,630 puncte) acum 12 ani La atata lucru folosesc bujiile la un diesel, pt. pornirea la rece.
 Deci primul lucru asta ar fi de verificat pt. ca cel cel mai probabil ala vrea sa desfaca motorul ca sa "traga" niste bani de pe tine.
0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 12 ani chiar azi am verificat bujiile,si sunt ok,cineva mi-a zis ca s-ar putea sa nu fie compresie in motor,are vreo logica?

Comentarii:

A comentat julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Daca motorul o avea 500 de mii de km si a fost birjarit apoi dat inapoi kilometrajul la 98 de mii de km tu ce crezi,o avea vreo logica?un lucru bun este ca se poate masura compresia,dar asta se face in alt service decat ala unde ti-a spus ca intai desface motorul si apoi iti spune ce are...
A comentat bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 12 ani compresia a fost de vina
0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani In prima instanta se inlocuieste filtrul carburant ,dar numai dupa verificarea calitatii motorinei sa nu congeleze la temperatura joasa.
+1 vot
A raspuns Daniel_F (160 puncte) acum 12 ani Am avut si eu problema ta cu un Ford Escort din `95, 1.8 diesel simplu. pornire foarte grea iarna. Eu am tot intrebat diversi mecanici 1 an de zile pana i-am dat de cap. Trebuie sa verifici daca scapa presiune pompa de injectie, ca sa faci asta pui un furtun transparent de la filtru de motorina pana la pompa de motorina. daca vezi aer pe furtun asta e problema. Alta chestie, la mine socul e automat, adica daca e rece motorul, socul e tras. Deci trebuie sa verifici, in cazul in care ai soc automat, daca functioneaza cum trebuie. Totusi trebuia sa scri mai multe detalii despre motor/pompa injectie si cum porneste masina daca e motorul cald.

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare