4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > probleme bord bmw 320 d e 46 2...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Probleme bord bmw 320 d e 46 2001?

salut! am  un bmw 320d e46 din 2001  .! probleme cu  display-ul  de la bord !? cand o pornesc  i/mi apare  normal ! cand  merg sau cand e  cald ..nu  se mai vad cifrele   clar..incep sa  palpaie apoi isi mai revin  si tot  asa  ..!? si inca  o problema cu radio casetofon Navi .,, se aude  un zgomot  si mi se  blocheaza nu mai merg cd.urile si nicci radio ?apoi dupa  un timp  isi revine singur?

Imagini atasate

A intrebat bobiiordache (220 puncte) acum 10 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Pentru bord verifica intai mufele si apoi display-ul,posibil contact imperfect sau oxidat,sau posibile probleme de contact electric la display.
Pentru problema cu Navi,zgomotul apare la denivelari sau cum?Se stinge unitatea sau doar nu iti functioneaza cd si radio?Se blocheaza cand functioneaza cd-ul sau si la radio?
0 voturi
A raspuns bobiiordache (220 puncte) acum 10 ani ramane tot casetofonul blocat !nu-mi merge nici cd-ul nici radio ... cand  dau pe radio nu -mi arata  frecventele...apoi isi revine dupa un anumit  timp si merge  !*i-mi arata si frecventele..* cand opresc masina apoi o pornesc   dinou nu mai merge  casetofonul...
0 voturi
A raspuns bobiiordache (220 puncte) acum 10 ani la rece  nu am probleme ...se vede bordul perfect ..cand merg !..peste 10 .20 de minute dinou m-i se deregleaza /..!