Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–5 voturi

Probleme Dacia

Salut, am o Dacia Papuc din 2000 pe injectii si se acelereaza prea puturos am schimbat la ia si carburatorusi calculatorul si babina si pompa din rezervor nu stiu ce sa mai fac ce problema sar Putea  sa aiba.Precizez ca uneori dupa 10 km se opreste ca proasta singura.Ce ar putea sa aiba.Multumkesc anticipat.
A intrebat brekiasi (2,680 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani O diagnoza s-a facut?
+7 voturi
A raspuns AR92KTA (50,130 puncte) acum 12 ani Dacia pe injectie, din cate stiu eu, nu are carburator .. Ori ii pe injectie ori ii cu carburator, hotaraste`te !

Comentarii:

A comentat mc rada (17,220 puncte) acum 12 ani e injectie monopunct, cred ca se refera la "chestia" aia care e pusa pe galeria de admisie si care seamana izbitor de mult cu un carburator, exprimarea mi se poare corecta intr-o oarecare masura.
A comentat brekiasi (2,680 puncte) acum 12 ani Ma refer la chestia aia care seamana cu un carburator dai pus pe masinele pe injectii.
+3 voturi
A raspuns bau88g3 (15,780 puncte) acum 12 ani o fii aia cu injectie Bosch...mono-punct...si are un corp injector care seamana cu corpul clapeta de pe Logan 1.4-1.6....eu zic ca e senzorul de turatie....stiu ca la Logan(si nu e mare diferenta intre functia senzorului) cand senzorul nu capteaza turatia motorului trage sec in ture,scade si moare..daca se duce senzorul numai porneste deloc pentru ca nu ai ceva care sa inregistreze turatia..deci e o hiba in sistem...recomand diagnoza intr-un service,de preferat rep, Dacia...decizia iti apartine!!!!

Comentarii:

A comentat Miserupix (55,060 puncte) acum 12 ani Daca-i pe injectii cred ca-i dintr-aia care merge cu Kanamicina :)

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns yonutz85 (1,520 puncte) acum 12 ani Foarte posibil sa ai catalizatorul infundat. Demonteaza-i provizoriu sonda lambda si da-i o tura cu ea. Daca e infundat ar trebui sa se cunoasca o  oarecare schimbare.

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare