4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > probleme la prima pornire

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Probleme la prima pornire

am un fiat punto din 2004 14 16v .la prima pornire an zi o ia mai greu adica 4-5 cheii...apoi toata ziua o ia la sfert !ce poate sa fie ?am schimbat bujiile.....multumesc anticipat.
A intrebat laurboss (760 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns NBY.SYS (7,900 puncte) acum 12 ani Dute la o diagnoza cu ea...
0 voturi
A raspuns dany_2210 (830 puncte) acum 12 ani Cati ani are bateria? E bine sa nu fortezi ca se duce electomotorul. Ca solutie temporara, cand pornesti du cheia pana la jumate(sa se aprinda bordul),stai un pic, si apoi du-o pana la capat. Vezi daca e vreo diferenta. Apropo de bujii...ce fel sunt? platina...sau ce material? cu iridium sunt cele mai bune dar nu se gasesc la noi.
0 voturi
A raspuns laurboss (760 puncte) acum 12 ani nu ai anteles, de anvartit anvarte bine bateria dar nu porneste ca si cum nu s-ar alimenta , an legatura cu bujiile chiar cu iridium sant 70 ron bucata pe comanda se aduce orice. ma gandesc si la filtru de benzina ,oricum sant programat la un tester dupa amiaza ,multumesc oricum.
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Dute la diagnoza, eu spun ca este o problema de alimentare. Cel mai sigur este pompa.
Salut
:)