4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Puntea spate stramba ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Puntea spate stramba ?

Salutare , sper sa nu fi gresit locul in care am postat da am si eu o problema. Spre seara am fost la un amic cu masin , am mers in spatele blocului si parcarea foarte aglomerata dar totusi 2 locuri libere. Intuneric fiind , am zis sa bag cu spatele si nu am vazu ca era o tulpina groasa taiata la 30-40cm deasupra pamantului si am dat in ea cu punteam dp spate  (nu aveam mai mult de 20km/h....nici atat nu aveam) dar cu sunt "superstitios" cum am plecat cu masina de acolo au inceput sa misepare ca aud zgomote din spate , ca merge putin altfel. (infranta nu stiu ce sa zic). Se fi putut stramba puntea la viteza asta ? Masina este o dacie 1310 din `98.....
A intrebat AnduDj (4,140 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns tavi_cc (15,590 puncte) acum 12 ani Poate....asta afli daca te duci la un service ce are stand de directii si pentru ceva lei ti se va da un raspuns concret.In felul asta afli daca masina ta lasa 2sau 4 urme pe sosea.Nu costa mult si in plus te scuteste de parerea multor *mecanici* de cartier.Succes

Alte raspunsuri: (4)

–2 voturi
A raspuns AnduDj (4,140 puncte) acum 12 ani

editat de AnduDj acum 12 ani

da , m-am gandit si la asta . dar ma gandeam ca asa de incet sa se fi strambat.? nu am fortat deloc a fost o vitez mica si ma gandeam ca si cand urci/cobori dp o bordura mai mare nu ar acelasi lucru? borduri mai inalte am urcat cu nemiluita si cu viteze mai mari.
mai astept sfaturi......si totusi tot eu raspund la intrebarea mea , nu cred ca este posibil sa se fi strambat tinand cont ca am lovit pe la mijlocul puntii si am vazut ca acolo e si ceva care o sustine......


oricum mai astept pareri

Comentarii:

A comentat dadi_t (37,630 puncte) acum 12 ani 20 km/h pt. un butuc de copac este o viteza f. mare. Sigur nu aveai viteza asta ca iti spargeai si capul prin masina.

Am impresia ca tu estimezi complet eronat viteza.

 Ai urcat borduri cu viteze mai mari, LOL? Esti de profesie cascador sau pur si simplu "distrugator de masini" ?
A comentat AnduDj (4,140 puncte) acum 12 ani sunt CASCADORU` din sud :)) , glumeam. da viteza pe care am spus-o este eronata , mi-am dat si eu seama ca nu puteam avea viteza aia. (cat despre borduri , sunt spaima masinii mele , motoru se opreste numai cand ved bordura , franele insepenesc cand aud de borduri). da am avut cateva situatii cand am urcat pe borduri cu viteza mai mare , pt ca e romania , iar pe centura noastra este un sens giratoriu cam ingust ptr camioane si am fost nevoit sa urc pe bordura dp trotuar cu roata din spate dreapta cand tiristii accelereaza si sunt chiar langa mine :))
0 voturi
A raspuns dadi_t (37,630 puncte) acum 12 ani Cum sa parchezi cu 20 km/h, LOL?! Si cu spatele. Vroiai sa faci vreo cascadorie?

Daca intr-adevar aveai viteza asta, aproape sigur ai indoit ceva.

 Dar cel mai probabil aveai mult mai putin si ai estimat-o tu gresit, ca altfel nu-mi inchipui cum faci parcare cu spatele la 20 km/h, in loc aglomerat si pe intuneric, decat daca te intreci cu cineva in sensul asta.
0 voturi
A raspuns AnduDj (4,140 puncte) acum 12 ani cu siguranta am estimat gresit , oricum abea luasem volan stanga si slabisem ambreaju ambreaju aproape de jumate. da stiu ca nu puteam sa bag cu 20km/h am exagerat. acum m-am uitat pe net cum sunt "ancorate" si nu cred ca se putea stramba din atata....eu am facut acum acas comparatia asta cu bordura. si ma mai gandesc ca daca era stramnba nu trebuia sa se simta la drum intains sa traga putin intyr-o parte
–3 voturi
A raspuns TheSketchulator (19,850 puncte) acum 12 ani Ai strambat o puIa. Mergi in continuare cu ea. Daca  iti vor cadea rotile in mers atunci inseamna ca are ceva. Treaba cu auzitul greierilor si mai stiu eu ce chestii din spate dupa incident tine foarte mult de cat de prapastios esti. Baga-ti nasul sub ea si vezi daca ceva pare ne la locul lui desi pun pariu ca si aici ti se vor parea multe.