4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > RACIRE E36 NU BAGA CALD

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

RACIRE E36 NU BAGA CALD

SALUTARI TUTUROR, MI-AM MAI PREZENTAT PROBLEMA DAR INCA NU AM GASIT O REZOLVARE. VASCOCUPLAJUL OK AM INTELES TREBUIE SCHIMBAT DEOARECE NU ARE VOIE SA FIE OPRIT CU UN DEGET CAND MOTORUL ATINGE TEMPERATURA DE FUNCTIONARE, DAR TOTUSI DE CE ATUNCI CAND AM AERISIT A INCEPUT SA BAGE CALD, DAR DUPA 5KM BAGA IAR RECE SI CAND AM AERISITO AVEA IAR PUTIN AER PE INSTALATIE? poate fii din cauza ca radiatorul pare putin fisurat si sa traga aer pe acolo? HELP

A intrebat Yooo92 (1,170 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 12 ani vezi sa nu iti piarda apa,daca se intampla asta,atunci cand se atinge un nivel minim de apa,masina opreste automat caldura,apa nu mia trece si prin radiatorul de caldura.asta poate fi o problema,asa face a mea(318tds),mie imi pierde apa ,si cand se duce apa,nu imi mai baga caldura,cu toate ca apa sta normal,iar cand ramana fara apa mai deloc,nu mai trage deloc si imi creste acul brusc pana se aprinde becul,e o masura de protectie.banuiesc ca trebuie sa aiba si ceva senzori pt asa cv,verifica-i pe aia.mult noroc sper ca am fost de ajutor.
+1 vot
A raspuns CJ 91 NBY (3,650 puncte) acum 12 ani Poate fi fisurat acolo udne zici tu la radiator sau la e36 mai apare problema la un cot de plastic pe chiuloasa in spate, ala poate sa fie fisurat.
0 voturi
A raspuns Yooo92 (1,170 puncte) acum 12 ani Apa are suficienta...prin radiator poate lua aer?
0 voturi
A raspuns CJ 91 NBY (3,650 puncte) acum 12 ani radiatorul se incalzeste..furtune..tot e cald cand nu baga cald inaintru?