4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > sal, am un scuter 2 t si am si...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Sal, am un scuter 2 t si am si eu o intrebare ?

am un scuter in 2t si nu stiu daca pe la furtunu care iese din pompa de benzina si intra in carburator cand dau la automat trebuie sa scoata benzina pe el ca la mn nu scoate si porneste foarte greu  ?
A intrebat adiiii (4,400 puncte) acum 11 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat Mihail83u (100 puncte) acum 6 ani Vezi acolo unde intra furtunasu de la vacum   în carburator  scoatel si   desfunda cu un ac gaurica aia bagi acu în stutu ăla unde intra furtunasu . Din partea de jos al vacumului   asa avea la mine si era înfundata   numai pornea ca numai alimenta cu benzina .

3 Raspunsuri

–4 voturi
A raspuns nextclub (7,490 puncte) acum 11 ani Scuterul e pe injectie? Zimi cum se numeste!
+1 vot
A raspuns stresstm (6,150 puncte) acum 11 ani Cum crezi ca ar putea fi pe injectie daca baiatu spune ca furtunu ii intra in carburator. Referitor la intrebare, da ar trebuii sa fie vid si sa curga,picure benzina pe furtunul respectiv, da furtunu ala oricum nu ar trebuii sa fie gol are benzina pe el in permanenta :)
0 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Da,trebuie sa scoata.Verifica filtrul de benzina sa nu fie infundat ,sau in ultimul caz pompa sa nu fie stricata.

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani @alex:Pompa de benzina? te intreb ca trebuie sa reconditionez si eu 2 scutere mai vechi si nu prea am lucrat cu motoare carburatie de scuter.
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani La unele scutere e doar un simplu robinet,la altele lucreaza pe vacum....
A comentat Mihail83u (100 puncte) acum 6 ani Ăla nu are benzina în el,  ala în timpu functionari motorului cînd trage carburatie  deschide si vacumul   practic dozeaza benzina  si deschide un fel de valva