4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > salut am un vw polo din 98 1.7...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Salut am un vw polo din 98 1.7 SDI 60 cai ,de ceva timp cateodata nu tot timpul in mers se aude ca si un vuiet de la ce?

salut ,am un polo motor 1.7 SDI 60 de cai ,din 98 ,cateodata in mers la viteze pana in 60-70 cam pe acolo se aude  un vuiet sau ceva de genul ,nu e un zgomot ,cand reduc viteza aproape de oprire nu se mai aude si nici dupa ce cresc viteza ,nu ii ceva constant ca sa zic asa doar cateodata la viteze mari nu se aude de loc ,si parca miroase un pic a ars dar nu tot timpul .De la ce poate fi ?
A intrebat andreiionu (120 puncte) acum 9 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

–3 voturi
A raspuns bogdan02 (3,350 puncte) acum 9 ani Turbina este  asa e motorul sdi mai pacatos cu turbina tot asa avea cineva simptoma la un golf 4 1.9 sdi si era turbina pe duca

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Sdi nu are turbina,e natural aspirat.On topic:Rulment presiune uzat,ambreiaj folosit incorect sau reglat necorespunzator.
A comentat andreiionu (120 puncte) acum 9 ani mersi o sa ma duc sa il inlocuiesc sa vad daca o sa mai face, desi am dat azi cateva ture prin oras si nu a mai  facut deloc ,chestia ii ca facea asa si cand era scos din viteza si cand era in viteza ..
A comentat bogdan02 (3,350 puncte) acum 9 ani Motorul SDI inseamna Suction Diesel injection Din cate stiu are turbina Nu stiu daca pe anumite moatoare
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Este aspirat, este non-turbo.
De verificat dupa cum zice stefan, rulmentul de presiune, deobicei din cauza rulmentului se intampla la viteze medii.
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Suction inseamna ca trage,foloseste vacuumul si nu presiunea facuta de turbina.