4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Schimbare Roti Pe Transmisie d...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Schimbare Roti Pe Transmisie de Polo

Salutare!

Am inceput constructia unui buggy. Rotile originale ale masinii erau pe 13, eu  vrea sa-i pun roti mai mari, pe 15. Sunt prea grele pentru transmisia unui Polo?
A intrebat BoDySh01 (200 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Nu cred ca sunt grele..mai ales ca o sa fie mai usor sasiul de buggy decat cel de Polo.

Dar nu ti se pare ca arata cam urat jante pe 15 pe buggy?De obicei buggyul are roti mici.

Comentarii:

A comentat BoDySh01 (200 puncte) acum 12 ani Nu se prea gasesc gume de offroad pe 13 sau 14, asta e singurul motiv pentru care vreau roti mai mari  .
+2 voturi
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Depinde si ce gume pui pe ele,ce fel de jante sunt...in general sunt mai grele decat cele pe 13 si nu stiu daca te ajuta in "teren"  :)
Oricum,transmisia n-o strici mai ales ca ai redus mult greutatea utilajului fata de masina de pe care ai luat motorul si transmisia(banui ca de pe polo ai luat tot)

Comentarii:

A comentat BoDySh01 (200 puncte) acum 12 ani De pe Polo am luat toata mecanica din partea din fata inclusiv motor si am pus-o pe spatele buggy-ului.
0 voturi
A raspuns flaviupodina (13,770 puncte) acum 12 ani Poti sa pui jante de aliaj, pe 15, care in mod normal ar trebui sa fie mai usoare decat jantele de otel pe 13, plus ca o sa-i ofere un plus de aspect si stabilitate.

Nu o sa afecteze transmisia pentru ca, cum am spus si mai sus, o sa fie probabil mai usoare.

Comentarii:

A comentat julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Daca o sa cantaresti,jantele obisnuite,de 13 din tabla sau aliaj au o greutate foarte apropiata,iar jantele pe 15 sunt mai grele ca si cele de 13,chiar daca sunt din aliaj,exceptia o fac cele din carbon sau cateva modele ultra light care chiar au greutate redusa fata de cele de tabla sau aliaj,dar in general jantele de aliaj si cele de tabla de aceeasi marime au greutate apropiata...