4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > se opreşte în mers şi nu se...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Se opreşte în mers şi nu se accelerează!??opel calibra 20 xe???

A intrebat fulgy (2,180 puncte) acum 11 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns edufast (220 puncte) acum 11 ani posibil filtru de benzina infundat

Comentarii:

A comentat opel2000 (100 puncte) acum 7 ani Salut va rog cine ma poate ajuta cu o problema la un Opel calibra 2000 simplu masina amers perfect la un momendat an a 2 treapta la 180 de tire merges balbait porma se acelera iam curatat filtru benzina pompa curatat rezevoru sorbul  si sea revenut dar adoua si la prima pornire dimieata anvarte decateva ori a doua zi am gas it papuci dela pompa ocsidati iam curata si savad daca Mai face. CE poate avea?
+1 vot
A raspuns c.viorel (300 puncte) acum 11 ani sal...incearca sa vezi daca iti baga pompa de benzina bine daca nu e filtrul de benzina si altceva daca le excluzi pe acestea ar mai fi sorbul de benzina din rezervor sa nu traga aer ca are niste garnituri acolo la o parghie si se uzeaza.bafta si poate revi si u cu rezolvarea.
0 voturi
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 11 ani verifica alimentarea
0 voturi
A raspuns miju4you1 (1,040 puncte) acum 11 ani Am patit si eu asa,am fost la un "mecanic" , mi-a schimbat pompa de benzina,merge perfect dupa,doar ca trebuie sa am in rezervor minim 20 de litri ,altfel se oprea, a stricat ceva la sorb acolo cred. Oricum masina am vandut-o la scurt timp.Deci verifica pompa.

Comentarii:

A comentat c.viorel (300 puncte) acum 11 ani sal..normal ca atunci tie ti sa stricat pompa ca ea se raceste cu benzina care circula prin ea, dar ea tragea mai mult aer din rezervor pt ca garniturile de la pargia de la sorb erau duse si nu mai producea vid si tu cand aveai 20l de benzina trecea peste garniturile de la sorb.
0 voturi
A raspuns fulgy (2,180 puncte) acum 11 ani încă nu am umblat acolo dar cred că e de la benzină aveam prea puţină în jur de 10 litri...ian făcut un plin am făcut nişte drumuri cu ea şi văd că numai face.....o să mă uit la alimentare şi vă spun ce am găsit acolo....mersi pt sfaturi..
0 voturi
A raspuns fulgy (2,180 puncte) acum 11 ani azi m-am apucat să verific pompa şi filtrul din rezervor dar nu ştiu unde este nu am găsit nik în portbagaj sau sub canapeaua spate.m-am băgat sub ea şi am găsit pe acolo ceva....dar cum fac e necesar să dau rezervorul jos????există altă modalitate???pompa trebuie să se audă în momentul în care pui contactul??la mine nu se aude nik???
0 voturi
A raspuns c.viorel (300 puncte) acum 11 ani pompa nu se aude cand pui contactul,dabia se aude cand e masina pornita.Ca sa umbli la sorb trebuie sa dai rezervorul jos nu este alta cale de acces la el,dar ai mare grija sa ai ca e ceva de munca.si te invat o smecherie daca ajungi la sorb punei o bucata de furtun acolo unde culiseaza ca sa stea fix pana pe fundul rezervorului si nu o sa mai ai probleme.Daca vrei sa verifici pompa si filtrul le dai jos de acolo foarte usor.