4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > stie cineva daca la bmw seria ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Stie cineva daca la bmw seria 1-2005 pt a ajunge apa la stergatorul de pe luneta este pompa separata ?

Pt parbriz se aude bazaitul specifik atat cat trag de maneta,iar pt luneta cand fac comanda in sens opus bazaie un pik , arunca un strop si se opreste chiar dak continui sa tin actionata maneta?
A intrebat ambasador (1,970 puncte) acum 10 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani este aceeasi pompa, nu are doua pompe (spate-fata). verifica legaturile dintre furtune sau daca este infundat (spart) furtunul

Comentarii:

A comentat ambasador (1,970 puncte) acum 10 ani e greu de verificat dar pana la urma nu am incotro. m-am uitat sub capota , am urmarit furtunul de alimentare cu apa si bazinul tot nu il vad , unde ar trebui sa fie presupusa pompa!?...
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani @ambasador:Nu cauta de la pompa spre stergator(va trebui sa desfaci destul de multe.Este sub protectia de plastic a rotii.Verifica daca ajunge la portbagaj apa(usa portbagajului este o problema la masinile cu hayon)apoi verifica tapiteria spate(a fost o problema generala,stalpul din spate si cel din fata) si in cele din urma pompa.
Ce detergent ai folosit?Depinde si de zgomotul pompei,daca se invarte in gol are un zgomot specific si cel mai probabil are sorbul infundat(se intampla daca ai folosit detergenti nediluati si apa sau ai mizerie in rezervor),daca se aude un zgomot normal dar nu ajunge apa,va trebui sa cauti pierderile).