4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Suspensie & Frane > am un e36 si nu prea sta pe so...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Am un e36 si nu prea sta pe sosea?

am un e36 318i din 97 si la santurile facute de tiruri sau ratb imi fura volanul din mana la viteza mai mare nu mai pot sa o tin pe sosea i-am schimbat articulatia fata completa i-am facut unghi de fuga tot nu am ce sa-i fac.care ma poate ajuta cu o parere va rog frumos nu stiu ce sa-i mai fac sun disperat
A intrebat justaboydevyll (850 puncte) acum 9 ani in categoria Suspensie & Frane
Distribuie pe Facebook

8 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns e-rs-u (2,310 puncte) acum 9 ani Si la mine se intampla la fel cand am puse pe masina jantele de vara sunt destul de late si mari pe 18" , dar cu tablele care sunt subtiri nu mai am probleme cu denivelarile, si eu le-am echilibrat, facut ungiurile dar degeaba.
+1 vot
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 9 ani posibil din cauza jantelor/cauciucuri sa faca asa,pune doua jante de tabla cu cauciucuri pe 15 vezi daca mai face.
+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 9 ani Se verifica presiunea in pneuri sa fie corecta , pe banc de test se verifica starea amortizatoarelor si pe elevator jocurile puntii spate.
+1 vot
A raspuns cristyyoo (27,820 puncte) acum 9 ani este normal sa faca asa..... Cam toate masinile fac pe santurii....acum depindw si cat de rau face..... Instabilitatea de cele mai multe ori e din caseta .....
+1 vot
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 9 ani daca ai jante late, pune altele si ai sa vezi ca merge ok
0 voturi
A raspuns justaboydevyll (850 puncte) acum 9 ani o sa incerc cu jantele de tabla va multumesc mult de tot baieti
0 voturi
A raspuns justaboydevyll (850 puncte) acum 9 ani ai nou am depistat k este si mai lasata de partea dreapta spate am verificat arcurile nu sunt rupte am verificat bucsile la fel de la ce poate fi?
0 voturi
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 9 ani daca ai roti late si cu et-ul mare(iesite) sau distantieri, acesta este motivul.