4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Suspensie & Frane > Bataie (zgomot), de unde vine?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Bataie (zgomot), de unde vine?

Salut, am un fiat coupe', la un moment dat a inceput sa imi bata ceva pe sub masina. Este o bataie foarte seaca, ca si cum cineva ar da cu un ciocan in bascula sau altceva pe acolo, problema este ca bataia care o aud se prezinta numai in felul urmator: Plec de pe loc si accelerez tare, se aude bataia, dupa asta pot sa accelerez cat vreau ca nu se mai aude, cand franez mai tare iar se aude bataia, dupa asta pot sa franez cat vreau ca nu se mai aude pana cand nu accelerez iar mai violent sa se auda iar. Ma gandesc ca ar putea sa fie ceva care se misca fata-spate, dar am ridicat-o pe elevator si m-am uitat la toata articulatia, am schimbat o bascula pe stanga care era cam urata, am schimbat capetele de bara ca erau cam nasoale, am strans fiecare surub in parte, cateva erau unpic desfacute, am bagat levierul si am batut cu ciocanul de caucic si nu se auzea nici o bataie, totul era ca nou, dupa ce am schimbat bascula si am strans suruburile pe acolo bataia a disparut pt cateva zile, acum a aparut din nou, stie careva care ar putea fi problema, ma dispera. Mersi
A intrebat Sevastian_Vr6 (3,540 puncte) acum 11 ani in categoria Suspensie & Frane
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 11 ani Mai verifica o data bucsile de la bascula.

Cel mai bun raspuns:

0 voturi
A raspuns Sevastian_Vr6 (3,540 puncte) acum 11 ani Am verificat cu levierul si ciocanul de guma, nimic. Am verificat si suportii la motor, l-am schimbat pe ala de sus ca era varza si tot degeaba. Am mai avut si am mai vazut masini care troncane si bat, dar asa sa nu ii dau de cap nu.

Alte raspunsuri: (2)

0 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani flansele cum sunt?

Comentarii:

A comentat Sevastian_Vr6 (3,540 puncte) acum 11 ani La ce flanse te referi?
0 voturi
A raspuns dragosrotaru (2,140 puncte) acum 11 ani este bucsa de la jugul cutiei de citeze sau un tampon de pe motor

Comentarii:

A comentat Sevastian_Vr6 (3,540 puncte) acum 11 ani Te referi la tamponul de la cutia de viteze? Un tampon motor deabea l-am schimbat si ala la cutie este bun. Zilele trecute am strans toate suruburile pe sub masina si anu a mai facut timp de 2 zile, dupa care a inceput iar.