4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Suspensie & Frane > Cand plec de pe loc cu viraj ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cand plec de pe loc cu viraj total stanga se aude un tacanit!Ce poate fi?

Cand plec de pe loc in viraj la maxim stanga,se aude un tacanit de vreo 4-5 ori pana cand incep sa indrept volanul?I s-a mai intamplat cuiva,are cineva idee de la ce poate fi?Tin sa mentionez ca am o Skoda Fabia 1!Va multumesc anticipat!
A intrebat alexandrux (1,840 puncte) acum 11 ani in categoria Suspensie & Frane
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns stefan_cristi23 (290 puncte) acum 11 ani planetara este
+2 voturi
A raspuns SWAT1982 (8,870 puncte) acum 11 ani Planetara.Cu timpul o sa se accentueze,o sa apara si in linie dreapta,dupa care o sa cedeze.Verifica sa ai burduful intreg...dar de acum e cam tarziu.

Comentarii:

A comentat alexandrux (1,840 puncte) acum 11 ani Da,dar zgomotul nu a aparut de foarte mult timp,de vreo luna,o luna si jumatate,cam asa,pot sa mai salvez ceva?
0 voturi
A raspuns alexandrux (1,840 puncte) acum 11 ani Va multumesc mult pentru raspunsuri!Eu speram din tot sufletul sa nu fie planetara,pentru ca nu prea am bani sa o schimb acum,mai ales ca vin si sarbatorile,dar  aia e,strangem punga!:-)

Comentarii:

A comentat bogdan1305 (38,120 puncte) acum 11 ani stai linistit, mai poti circula cu ea, dar in timp cand se accentueaza troncanitul, trebuie schimbat ca altfel ramai in drum cand e lumea mai draga .
+2 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Este planetara.O sa mai tina.Cand o sa pice o poti reconditiona.

Cel mai bun raspuns:

0 voturi
A raspuns alexandrux (1,840 puncte) acum 11 ani Va multumesc,am rezolvat!Am fost la un mecanic,si capatul de planetara era de vina,era burduful crapat,etc!O sa il schimb in curand!