4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Suspensie & Frane > cum pot depista ce imi troncan...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cum pot depista ce imi troncane la rotile fata?

deci sunt posesorul unui bmw 318 is si am un troncanit la puntea fata cand franez....dar daca troncane pe mers in fata o data..nu mai troncane pana nu dau si cu spatele si sa pun frana...am fost la mai multe serviceuri si toti au zis sa astept sa imi pice ceva...pt ca bucsele si pivotii sunt noi....ce poate fi?
A intrebat Mariusvdx (170 puncte) acum 11 ani in categoria Suspensie & Frane
Distribuie pe Facebook

9 Raspunsuri

+8 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 11 ani Mergi la o statie ITP si verifici jocurile suspensiei fata pe platanele vibrante.

Comentarii:

A comentat bmw-e46-136 (6,910 puncte) acum 11 ani pt ca esti expert ai un plus de la mn.recomanda-mi si mie o suspensie reglabila la un e46 320d.bafta
–1 vot
A raspuns ap3cik (23,590 puncte) acum 11 ani capetele de bara ar fi una dintre solutii
–2 voturi
A raspuns bc-16-xox (20,030 puncte) acum 11 ani capetele de bara nu troncane, poate fi ceva de la amortizoare ,daca zici ca troncane cnd franezi masina se lasa pe amortizoare si atunci se aude nu?verifica amortizoarele sau arcurile
0 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Amortizoarele .Bucsele la amortizoare.
0 voturi
A raspuns Mariusvdx (170 puncte) acum 11 ani nush cum sa explic dar mi se intampla sa troncane si cond cobor incet o bordura...dar foarte incet.....e ca si cum ar avea undeva un mic joc asa de fata-spate!...daca dau in fata si pun frana troncane...daca mai merg iar in fata si pun frana nu mai troncane...dar daca dau in spate si pun frana troncane iar....si daca fac joaca fata frana si apoi spate frana, troncane in continuu...deci e undeva un joc si nu il depistez....si daca era telscop a fi trebuit sa troncane si la denivelari...dar decat la franare se aude troncanitul....fie el in fata sau in spate
0 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani cel mai bine este sa mergi la ALT service si rezolvi problema printr-o constatare(costa20-30lei) plus sa faci si constatare la amortizoare(inca ~30lei).asa o sa stii sigur de la ce poate fi.
ca idee verifica iarasi: articulatia toata, flansele, discurile sa nu fie ovalizate
si placutele de frana uzate daca sunt duse si de la ele mai poate fi trancanitul.
mai poate fi toba desprinsa sau altceva caruia ii trebuie o sudura

Comentarii:

A comentat Mariusvdx (170 puncte) acum 11 ani am fost la 4 service :) pe langa prieteni mecanici....si am ridicat masina si s`a verificat placute de frana si discuri......articulatiile sunt noi...si cum spuneam toti ma sfatuiau sa astept sa pice sa vad atunci ce e...dar nu vreau sa am surprize ...ca sincer cand mai troncane si am viteza...nu e prea placut:)
–1 vot
A raspuns ap3cik (23,590 puncte) acum 11 ani @bc-16-xox taticule daca iti arat masina si iti filmez ca are capetele de bara rupte si troncane cand iau viraj imi faci plinu de benzina cu 101ALTO?ma multumesc si cu 99+. Marius este foarte posibil si ai si arcurile rupte verifica si asta....am pus mai demult vreo 850kg pe un papuc si pocneau la fiecare denivelare erau rupte si atingea fier pe fier.

Comentarii:

A comentat Mariusvdx (170 puncte) acum 11 ani mda....singurele care nu le`am verificat personal sunt capetele de bara...dar eu nu am probleme cu ea nici la curbe nici la denivelari...decat la franare atat..dar o sa le verific si pe alea
0 voturi
A raspuns d3c3n3u (2,820 puncte) acum 11 ani vezi daca sunt stransi bine suportii la etrier... doar o parere... numa' bine.

Comentarii:

A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani si eu o sustin..e posibil sa nu fie bine stranse si sa aibe ceva joc palcutele.
0 voturi
A raspuns powerflex (8,090 puncte) acum 11 ani poate sa fie pivoti sau planetarele.