4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Suspensie & Frane > de ce mii se incinge roata spa...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce mii se incinge roata spate cu disc cu tot?

Va salut ieri a fost o caldura mare in juru orelor 14:00 am plecat cu masina fabia cu discuri fata spate dupa un drum de 70km incarcata masina 5persoane si bagaje am oprit intr-o parcare mama dat jos si mirosea a incins mam uitat in sapte roata stanga frigea si cea din dreapta mai putin spate pe fata erau ok toate cele 4 placute mai au 35% ce poate sa fie devina discurile eroare in bord nu imi da .. joc nu au rotile.?un sfat ce trb sa fac tin sa recunosc ca de 70 000km nu am umblat la frane .... lichidul este la nivel ....
A intrebat powerflex (8,090 puncte) acum 10 ani in categoria Suspensie & Frane
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Chiar daca mai ai carne pe placute(70 de mii pare cam mult ca sa aiba inca limita minima),inseamna ca iti ramane etrierul blocat.Se desface,iti cumpeir un kit de reparatie etrier si lichid si se poate repara,ideal fiind sa schimbi si placutele o data cu garniturile de la etrier.

Comentarii:

A comentat powerflex (8,090 puncte) acum 10 ani salut tin sa iti sp ca discurile spate cand ma uit la ele au santuri santurri probabil de la placutele proaste .am sa schimb si disc placutele si lichidul ... si sper sa fie ok ...
0 voturi
A raspuns Nismoiash (300 puncte) acum 10 ani Si eu aveam pe fata o roata blocata si se incingea si cauciucu si janta si etrieru si discu si tot , ba chiar a iesit si fum , e din cauza ca a ruginit in spatele pistonasului si nu mai poate sa se intoarca la pozitia initiala , cumperi garnituri si te duci iti baga niste smirghel niste apa pune la loc e ca si nou , la fel ca tine am patit si eu . Si nu are treaba cu discu sau etc , ai grija sa nu se fi ovalizat, dar in mare parte e de la pistonas.
0 voturi
A raspuns LFS_mihai (31,070 puncte) acum 10 ani Eu am patit sa ramana frana de mana blocata pe roata dreapta spate, mi-am dat seama in mers, mirosea puternic a ars. Am slabit piulita, am tras cablul inapoi, wd-40 strans la loc, fara probleme. Totusi de atunci nu prea mai trag frana de mana, las masina in viteza inferioara, in treapta intai sau in marsarier.