4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Suspensie & Frane > De ce nu tine frana spate ? ( ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce nu tine frana spate ? ( pe spate tine doar frana de mana) ?

De ce nu tine frana spate. Frana fata tine, frana de mana tine, dar frana spate ( de picior) nu tine pe nici o parte. Mai este si problema ca am pedala de frana moale ( aer pe instalatie nu este, .. am schimbat tot lichidul.. si nici scapari nu sunt) Ma gandesc ca problema poate este din pompa, atata timp cat frana de mana tine, iar cea de picior nu .. si mai e si pedala moale . Ce problema ar putea avea ca doar frana picior spate nu tine ? Se poate remedia?

Pentru cei ce poate se gandesc ca frana de mana are un tambur mai mic in spate, iar cea de picior actioneaza doar pe disc .. nu este asa. Frana de mana actioneaza tot in etrier pe spate 100% sigur .. deoarece cand am vrut sa schimb placutele am tras frana de mana , si etrierul era strans, cum am luat frana de mana s-a deschis.
A intrebat Teo-Mazda (4,770 puncte) acum 7 ani in categoria Suspensie & Frane
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns alexionut0427 (160 puncte) acum 7 ani Bună seara frână de mana pe spate lucrează pe un piston cilindric dacă acel cilindru este uzat sau are un grad se uzura numai are presiune schimbai cilindrul și o sa ai frâne