4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Suspensie & Frane > De la ce viteza intra ABS-ul?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De la ce viteza intra ABS-ul?

Salut!

Azi dimineata aveam sub 20 km/h si am franat brusc. Am simtit si s-a auzit cum masina merge "taras", adica fara ABS. Mi s-a parut ciudat si am incercat aceiasi chestie la o viteza de aprox. 40 km/h si fenomenul s-a repetat. Precizez ca afara erau 8-9 grade si asfaltul era umed. Iar aceste franari au durat maxim o secunda. Sincer ma asteptam ca masina sa se opreasca prin invartirea rotii, nu prin franare totala in mod brusc. Precizez ca pana acum nu am mai avut asemenea problema, dar nici conditiile nu au fost la fel. In bord nu se aprinde nici un bec iar frana se pare ca prinde bine. Deci poate fi o problema sau este un fenomen normal in aceste conditii? Multumesc!
A intrebat LauCalin1 (160 puncte) acum 9 ani in categoria Suspensie & Frane
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns floricaa (11,950 puncte) acum 9 ani 15 20 km h,verifica daca se aprinde martor abs la punerea contactului.abs trebue sa functioneze in orice conditii.Se simte in pedala de frana?
0 voturi
A raspuns LauCalin1 (160 puncte) acum 9 ani Multumesc de raspuns! Nu stiu ce s-a intamplat atunci pentru ca seara cand am plecat de la munca totul a revenit la normal. Si nici nu am mai avut probleme de atunci.