4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Suspensie & Frane > Isuzu d-max placute frana?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Isuzu d-max placute frana?

Salutare tuturor!

Masina este un Isuzu d-max,2'5 turbodiesel,100kw.Sistem de frana discuri ventilate pe fata,tamburi pe spate.

Problema consta in imposibilitatea de a gasi placutele pentru fata,am cautat la diverse magazine(majoritatea se plang ca marca nu mai exista si e foarte greu de gasit),la Opel(singurul distribuitor de piese Isuzu din cate stiu),conform seriei de sasiu au placute de aceeasi forma dar cu 1 cm mai scurte(eu am nevoie de 17,5cm lungime,cele mai apropiate au 16,4).

Daca este vreun coleg care a intalnit problema sau care detine/munceste cu baze de date pentru piese de schimb as fi recunoscator pentru ajutor.

PS:Este vreo posibilate de a le gasi la magazine de piese pentru camioane si utilitare(eu am cautat doar la turisme).Daca are vreo importanta,sistemul de franare este cu 2 pistonasi pe partea interioara a etrierului.
A intrebat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani in categoria Suspensie & Frane
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 9 ani

editat de tm30amp acum 9 ani

din ce an e masina? e diferenta intre ele, iar diferenta o face anul 2006

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Salut!
Masina e chiar din 2006,nu stiu luna in schimb(voi reveni cu update).Momentan am gasit placute cu aceleasi dimensiuni,mai trebuiesc montate si facuta proba.Multam de raspuns.
+1 vot
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 9 ani Nu se poate sa nu se gaseasca. Daca nu au fost schimbati etrierii atunci nu are cum sa nu potriveasca. Eu am cautat la unix pe site si am gasit o gramada de variante
+1 vot
A raspuns CLO2DCB (6,530 puncte) acum 9 ani cred ca www.epiesa.ro e solutia
succes !

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 9 ani colegul nostru sta la Milano... e mai greu cu e-piesa sau unix (totusi raman o varianta amandoua). Eu am gasit placutele in Italia insa din luna 09/2006=> placutele difera, si nu vreau sa-i dau coduri aiurea.

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Salut!Multumesc tuturor de raspuns,am rezolvat pana la urma(o marca de care nici nu am auzit),masina era produsa in nu stiu ce luna,inmatriculata in alta(majoritatea unde am cautat lucreaza cu numarul de inmatriculare si de aici a fost problema).