Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Merge cu VAG-COM?

Merge sa retrag cilidrii etrierilor de la Passat B6 cu VAG-COM?

Si cum fac asta?
A intrebat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani in categoria Suspensie & Frane
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 11 ani

editat de coostta acum 11 ani

alex nu totul la masina se rezolva cu un program,asa ar fi foarte simplu sa dam 2 clikuri si sa rezolvat problema.
La problema ta nu se pot retrage cu VAG-COMul ci pur si simplu dai jos placutele si impingi in etrier,ar trebui sa intre inapoi in locasu lui.

Comentarii:

A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Nu cred ca esti in tema.B6 are etrieri electronici pe spate si pistonasele se retrag doar cu tester si vreau sa stiu daca merge cu VAG-COM si cum se procedeaza.
+1 vot
A raspuns workaholic_ro (19,270 puncte) acum 11 ani Etrieri electronici my a s s, e o porcarie de sistem cu motoras electric si reductor/amplificator de cuplu pentru frana de parcare. Daca masina nu comanda retragerea tijei care impinge pistonul de ce ar face-o o comanda externa? O fi intepenit pe undeva.

Imagini atasate

+2 voturi
A raspuns cristyyoo (27,820 puncte) acum 11 ani scoti mufa de  la motoras si cu doua fire + -  pui pe pini aia si trebuie sa se retraga insa ai grija sa pui in fata la pistonas ceva sa il blochezi ca daca nu pui bine in loc sa traga impinge si iese pistonasu afara!
0 voturi
A raspuns daviangiurca (13,880 puncte) acum 11 ani eu iti recomand sa incerci mai intai calea manuala (rostesti dreapta si impingi ) ...intradevar se poate si cu vag com.ul daca nu reusesti te rog sa ma anunti sa iti voi da procedura

Comentarii:

A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Am rezolvat deja.Am citit la ei pe site si am retras etrierii.