4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Suspensie & Frane > Suspensie reglabila de ce atin...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Suspensie reglabila de ce atinge in janta ?

Am un bmw e46 cu jante cu et47 am comandat o suspensie ta-technix am montat-o si am observat ca imi atinge in janta reglajele de la arc, acum am ridicat amortizorul cam jumatate din filet si reglajele arcului le-am ridicat aproape de maxim arcul cel mic este strans la maxim iar la hopuri celalalt arc nu prea mai amortizeaza... ce este de facut , inafara de schimbatul jantelor ?
A intrebat adytzastar (260 puncte) acum 10 ani in categoria Suspensie & Frane
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns Crystiano8 (5,000 puncte) acum 10 ani Iti pui distantiere si ai rezolvat problema.
0 voturi
A raspuns adytzastar (260 puncte) acum 10 ani De cati mm sa fie 20-25-30 mm ?

Comentarii:

A comentat Crystiano8 (5,000 puncte) acum 10 ani Nustiu sa iti zic exact cati mm, masori si tu cu o rigla/ruleta din arc pana in janta si iti cumperi si distantiere si prezoane mai lungi.
A comentat dany2good4u (39,820 puncte) acum 10 ani daca nu vrei sa schimbi jantele,se rezolva foarte usor cu distantiere.cel mai probabil de 5mm ar ajunge,dar merg si de 10.de 30 sunt cam mari si ai ocazie sa dai de alte probleme,sa iti atinga gumele de aripa la gropi pt ca ies prea mult in afara,plus ca ar arata cam urat cu jantele fata iesite mult in exterior,iar cele spate mai in interior.depinde cat de rau ating.am patit asta la o pisica,eu am pus de 20 dar cred ca ajungeau si de 5/10.
0 voturi
A raspuns adytzastar (260 puncte) acum 10 ani Da... mi-a mai spus cineva sa pun de 20mm nu cred ca se vad asa rau 2cm iar de atins in aripa nu e cazu ca nu vreau sa o las jos rau...