4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Suspensie spate BMW E36 318i

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Suspensie spate BMW E36 318i

Buna seara! Astazi am fost prin Pipera si am luat-o pe langa DRPCIV spre showroom-ul Toyota( cu unchiul meu). Eu, stiam ca la masina, in partea dreapta pe spate se aude un sunet suspect(o hurducatura) care il auzeam destul de rar mai acum 2-3 luni, insa ieri il auzeam de fiecare data cand dadeam intr-o groapa sau, daca treceam printr-o denivelare, chiar si cand faceam viraje:| .

Un timp am crezut ca or fi sculele sau cricul sau orice altceva ce ar putea sa faca zgomot in timpul mersului, insa am scos tot ce se putea din zona respectiva si tot facea....

Tata este convins ca suspensia(amortizorul) din acea zona(spate, dreapta) s-a stricat, ca cica i-a curs uleiul si din acea cauza se auzeau acele sunete(destul de violente)

Voi ce credeti??? Credeti ca trebuie schimbat amortizorul acela, sau o fi alta problema?? Si daca da, imi puteti recomanda un site cu piese auto de incredere(eventual daca ati mai achizitionat voi ceva de acolo). Am auzit de site-ul autokarma.ro , este bun, are piese de calitate??? Va multumesc! Multa sanatate!
A intrebat BrownBear (41,320 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice

editat de ZoliaT acum 12 ani

Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Se ridica suspensia spate , se verifica riguros jocurile, se trag concluziile , apoi functie de acestea se purcede la cumparaturi,.
0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 12 ani

editat de bysconty acum 12 ani

poate fi amortizorul,bieletele antiruliu,mai multe,trebuie mers la mecanic si diagnosticat corect ca sa nu te apuci sa schimbi piese degeaba

Comentarii:

A comentat BrownBear (41,320 puncte) acum 12 ani Da...am sa fac acest lucru.