4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Suspensii sport excell g pt Sk...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+5 voturi

Suspensii sport excell g pt Skoda Octavia . Vreau sa o ridic.

Am o Skoda Octavia 1 combi la care vreau sa ii ridic suspensia.  De cand am cumparat-o, acu 2 luni, avea suspensii sport care pe mine ma deranjeaza pt ca am de parcurs un drum de tzara pana la casa mea( si o mai conduce si sotia mea , de ca femeile). Vreau sa stiu daca o pot inalta si cum. Ieri am dat jos o roata si am vazut ca sunt marca "  excel g ". si au in jur de 3000 de km rulati(asta intrebandul pe fostul proprietar cand a montato si cati km am mai facut eu). Sunt dispus sa o dau si pe o suspensie normala daca asta ma ajuta.

Drumuri bune

Emi Francisco

Brasov

Uitasem ceva : Vreau sa ii pun bari longitudinale . Daca are cineva ramase cele 2 table de pe plafon care mascheaza gaurile de prindere le-as da pe ale mele la schimb pt ca ale mele nu au decupajul pt prindere. Si caut si bari logitudinale :)

Drumuri bune ;)
A intrebat emilutz78 (190 puncte) acum 13 ani in categoria Probleme tehnice

editat de emilutz78 acum 13 ani

Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+6 voturi
A raspuns mariusicaID (320 puncte) acum 13 ani salut,
daca suspensia este complet sport (arcuri+telescoape) o poti inalta schimband ambele; arcuri normale cu telescoape sport nu merg (invers da); cele mai inalte octavii (cu PDG) au si inaltatoare peste suspensia normala inca 3 cm parca; am avut si eu pe 1.9 tdi; parca mergeam cu barcuta, in schimb am colindat toti muntii din tara asta :)
eu caut sa las si mai jos acum 1.8 turbo; mari_usica@yahoo.com este adresa mea; poate vb de schimb.
bafta si respekt!

Comentarii:

A comentat emilutz78 (190 puncte) acum 13 ani Salut!!
Merci de raspuns. Suspensia e kit complet (arcuri si telescoape).
O sa iti trimit pe mail poze daca vrei cu masina sa vezi cat de coborata e si apoi cu suspensiile( o sa vreau si eu poze la fel).Daca vrei sa facem schimb cum procedam ? Muncim amandoi la schimbat ? ;)
A comentat mariusicaID (320 puncte) acum 13 ani i mi place asta cu "muncitul la schimbat" :)) sincer as munci eu ca i-mi place sa mesteresc la masina, dar nu garantez lucrarea nici macar la a mea, mai ales la a ta :) varianta ramane service ul specializat; oricum, asa cum zice si colegul "my82" trebuie sa vedem si sa mergem fiecare cu masina celuilalt (sa luam cea mai buna decizie); sincer nici eu nu vreau sa merg cu "burta pe jos"; doar ca o sa ajunga aproape de 200 cp si atunci necesita ceva mai rigid; e ok sa ne trimitem poze pe e mail si sa continuam discutia acolo pt eventualul schimb; astept semnal de la tine;
cu respekt!
A comentat emilutz78 (190 puncte) acum 13 ani Salut
emilutz78@gmail.com. Asta e emailul meu sau putem vb pe yahoo :      emilutz78 .
+3 voturi
A raspuns simy82 (3,010 puncte) acum 13 ani te ajuta dar ai grija cu ce suspensie faci schimb ca poate iei una cursa sau cu arcurile moi de o sa dai cu  masina de pamant de te plictisesti.asa  k fi atent sau proibeaza masina cu care o sa faci schimb de suspensie.succes

Comentarii:

A comentat emilutz78 (190 puncte) acum 13 ani Merci de grija :)
Eu sper ca daca cineva vrea sa faca schimb sper sa nu vrea sa imi traga tzapa !!! :))
+4 voturi
A raspuns simy82 (3,010 puncte) acum 13 ani pai poate vrea dar daca ai tu grija nu o sa te pacaleasca