4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > suzuki swift probleme cutie

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Suzuki swift probleme cutie

In treapta I,se aude un "rontait",ceva asemanator cu rularea a 2 roti metalice dintzate,in a II-a se aude mai putin iar in a III-a abia se mai sesizeaza...cutia am dus-o la un mecanic,a desfacut-o,dar totul in cutie era perfect.Pinioanele,furci,diferentialul nu aveau nici cea mai mica urma de uzura...Zgomtoul inca este o enifma ,ultima spoeranta fiind schimbarea cutiei,care la second-hand,am gasit-o cel mai ieftin este la 250 de euro si e practic e un kinder cu surprize...Mentionez ca este vorba despre un suzuki swift 1.3,16V din 2002...Astept sfaturi de la cei care au cunostina de asemenea cazuri sau  ce as putea sa mai verific sau unde sa mai ma duc sa depistez problema...

Multumesc.
A intrebat marian pavel (270 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns dent_doctor1982 (1,100 puncte) acum 12 ani vezi daca are o flansa de cauciuc in capul cutiei sa nu fie uzata sau sa lipseasca vrun surub din ea.
0 voturi
A raspuns marian pavel (270 puncte) acum 12 ani Am vorbit cu mecanicul si nu are nici o flansa de cauciuc...Un zogomot usor se aude si la ralanti,iar cand calc ambreiajul,nu se mai aude..
0 voturi
A raspuns suaraz (140 puncte) acum 9 ani Salut.
Am un Swift din 2008 si se pare ca am si eu aceeasi problema. Rontzaitul la relanti si in viteze, cand apas ambreiajul, zgomotul dispare.
Vad ca a trecut ceva vreme de cand ai adresat intrebarea, te rog, daca intre timp ai gasit problema, sa-mi zici si mie despre ce e vorba.
Merci fain,
Cristi, Cluj
0 voturi
A raspuns marian pavel (270 puncte) acum 9 ani Salut! Într-adevăr a trecut ceva timp,masina am vândut-o,dar am dat-o reparată. Problema era de la rulmentul de presiune sau ceva de genul,nu mai retin concret. Am sunat si mecanicul care s-a ocupat de cutie dar nici el nu mai stie exact cum se numea..