4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Trage volanul dreapta/stanga !

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Trage volanul dreapta/stanga !

Salutare ! Mi-am cumparat un Citroen C2 vts motor 1.6 90kw din 2008 cu 30.000km la bord si fiind masina noua sunt foarte atent la orice detaliu tehnic, pot spune ca sunt chiar paranoic undeori, dar am observat urmataorele mici probleme !

Pe drumuri mai proaste (ex. beton cu denivelari dese produse de tiruri) imi cam trage dreapta/stanga volanul! am anvelope de 195/45 r16 si din cate am inteles aici ar putea fi problema , din ce altceva ar mai putea fi ? problema nu apare pe drumuri bune, la franare sau accelerare!

O alta problema ar fi martorul "check engine", la diagnoza mi-au spus ca e sonda lambda, dar ca nu trebuie schimbata, sa folosesc benzina mai buna si se remediaza, de atunci am alimentat doar cu evo de la mall si premium plus de la petrom dar nu a disparut problema ! aditivi nu as baga pentru ca nu am incredere si nu vreau sa se agraveze.

Inca o problema ar fi ca masina are garda mult prea joasa pentur drumurile astea si vreau sa o ridic putin mai sus ! cum sa fac asta ?ma gandeam la anvelope mai mari, ce probleme as avea in afara de kilometrajul putin eronat ... sau cum aflu daca am suspensii reglabile ( sunt sport, din fabrica) si daca sunt cum le ridic mai sus.

O ultima chestie putin ciudata ar fi ca atunci cand plec de pe loc si schimb in treapta a doua la turatii mai mici intra fara probleme dar cand ajunge la 2000rpm se aude un zgomot sub masina ca si cum as fi atins ceva, cand reduc la a doua sau urc mai sus in treapta unu inainte sa schimb nu se aude nimic!

Stiu ca sunt cam multe intrebari dar vreau sa am grija de masina pana la cel mai mic delatiu pentru m-a sedus si nu cred ca o sa o mai schimb mult timp !

multumesc :P
A intrebat alexzyo (1,660 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Daca maresti garda de sol o sa ai probleme cu stabilitatea.

Comentarii:

A comentat alexzyo (1,660 puncte) acum 12 ani stiu, dar e foarte joasa imi atinge si la caile ferate ... si nu o sa o ridic mult, doar cat sa pot circula pe drumurile patriei :)
+7 voturi
A raspuns AR92KTA (50,130 puncte) acum 12 ani Ii normal ca pe un drum denivelat masina sa iti traga in diferite parti, defapt nu ii normal, ii logic !
–5 voturi
A raspuns nutujean (13,190 puncte) acum 12 ani cam multe probleme pentru o masina "noua" de 30000 km,nu ti se pare?si ca trage volanul dreapta stanga nu am mai auzit,doar dreapta sau doar stanga

Comentarii:

A comentat alexzyo (1,660 puncte) acum 12 ani nu inteleg de ce esti asa agresiv :D
Da, sunt ceva probleme, dar niciun fier nu e perfect si sunt multumit de alegerea facuta :D
0 voturi
A raspuns ionut_ktm99 (3,200 puncte) acum 12 ani problema este din bucsile de la caseta de directie , cauzul fericit , sau caseta de directie are joc , in acest caz caseta se mai poate strange ,, o sa mearga un pic mai greu volanul , nu e o solutie de durata , alta solutie ar fi una noua sau reconditionata asta , cu stima

Comentarii:

A comentat alexzyo (1,660 puncte) acum 12 ani o sa iau in considerare sfatul, dar prima data o sa incerc cu cv anvelope mai " groase" sa vad daca se schimba ceva. multumesc
0 voturi
A raspuns dany5a (190 puncte) acum 12 ani Faptul ca trage stanga sau drepata poate fii si din cauza telescoapelor.. :) sunt terminate sau au primit o izbitura in vre-o groapa sau ceva, daca atunci cand accelerezi bruta trage stanga sau drepta sunt telescoapele..
0 voturi
A raspuns country boy (340 puncte) acum 12 ani dak ai directia ca a mea (kia rio II) nu te speria masinile astea au o nebunie curata de a copia drumul pe care ruleaza
treaba cu sonda lamda e cam serioasa mai bine schimb-o sa nu ai alte probleme, iar cu garda bad luck u ai vrut vts asa ca ai grija de ea ca e pacat
0 voturi
A raspuns AR92KTA (50,130 puncte) acum 12 ani NU MAI VORBITI PROSTII, CA POATE SA FIE BUCSELE TELESCOAPELE, ETC .. CITITI BINE INTREBAREA: "Pe drumuri mai proaste (ex. beton cu denivelari dese produse de tiruri) imi cam trage dreapta/stanga volanul! am anvelope de 195/45 r16 si din cate am inteles aici ar putea fi problema , din ce altceva ar mai putea fi ? problema nu apare pe drumuri bune, la franare sau accelerare!". SCRIE CLAR CA PROBLEMA NU APARE LA DRUMURI BUNE !!!! Ii logic ca volanul lui trage stanga sau dreapta pe drumurile descrise de el din cauza spusa chiar de el. drumuri proaste, cu denivelari, etc! Treziti-va oameni buni !