4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Transmisie > am si eu o problema cu masina ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Am si eu o problema cu masina mea skoda fabia 1,4 80 cp 59kw: cand se incalzeste i-mi carie in treapta 2 si 3 dar intra?

Am o skoda fabia 1.4, 80 cp 59kw din anul 2007 si am o problema cu ea : cand se incalzeste in treapta 2 si a 3 i-mi caraie dar intra si nu stiu ce ar putea sa fie ori ambreiajul ori la cutie ceva sincrone cred. Astept si eu un raspuns cine a mai avut ceva probleme din astea.
A intrebat cornel_crys (280 puncte) acum 11 ani in categoria Transmisie
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 11 ani uleiul de la cutie l-ai verificat?
0 voturi
A raspuns cornel_crys (280 puncte) acum 11 ani Nu l-am verificat dar am zis ca tot trebuie sa schimb uleiul de la motor si o sa ma uit atunci.
Ai ideie ce imbus  ce marime este la busonul de verificare a uleiului dela cutie
0 voturi
A raspuns bogdan1305 (38,120 puncte) acum 11 ani Am acelasi carait ca tine la aceeasi masina dar numai ca mie imi caraie cand e pe liber,si  e cu un an mai tanara.... Toata treaba sta din cauza cutiei, ori sincroanele nu mai sunt calumea si agata ori e vre-un rulment stricat....

Comentarii:

A comentat Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Rulmentul de ambreaj, daca caraie cand e pe liber si daca in momentul apasarii pedalei de ambreaj dispare sunetul.
0 voturi
A raspuns cornel_crys (280 puncte) acum 11 ani vezi ca problema ta cu caraitul ala pe liber cred ca este de la ambreiaj ca eu am fost azi cu problema mea la 2 mecanici si mi-au spus ca este dus ambreiajul si a incercat-o cu motorul pornit in scurt sa bage in toate vitezele si  craiea eu am fost  dupa ce am incalzit-o.  I-am zis si aratat ca apas pedala de ambreiaj si scartie harie  etc.
0 voturi
A raspuns cornel_crys (280 puncte) acum 11 ani am si eu o skoda fabia 1.4. 80 cp. 59 kw disel si ma intereseaza daca stie cineva ce volanta la ambreiaj  am  (masa dubla sau volanta simpla) ?