4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Transmisie > Ce se întamplă dacă merg cu...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Ce se întamplă dacă merg cu burduful spart de la planetara ?

Ce se intampla daca merg cu burduful spart de la planetara ? (Spart in adevaratul sens al cuvantului...rupt pe din două , exact pe nervură) Sunt constient ca se va uza capul de planetara , alte probleme grave se pot intampla ? De exp : cand se uzeaza ma gandesc ca se aude un țăcănit...in cel mai nefericit caz se poate bloca , ma poate arunca in șanț sau ceva de genul ? Mai trebuie sa merg cam o luna pana iau banii pana sa o repar...adica vreo 2000-3000 km. Audi A6 , 2.5TDI ,2001
A intrebat mrgeo (5,100 puncte) acum 8 ani in categoria Transmisie
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Lavinius75 (12,170 puncte) acum 8 ani Chiar nu ai 50 de lei pt un burduf de la dezmembrari?Sincer?Ca daca asa sta treaba de un cap de planetara nou dupa aia 2000 km ..nu stiu.Tu ai merge o saptamana fara ciorap ?Se poate intampla sa aduni noroi,praf,pietre,angrenajul va merge fara ungere etc..E siguranta ta mosule pe bune,chiar vrei vezi cat esti de norocos?
0 voturi
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 8 ani se va strica foarte repede, de la forta centrifuga iti arunca instant toata vaselina si va merge fier pe fier, 3000 de km mers fara burduf inseamna alta planetara sigur.
 burduful e relativ ieftin, manopera in acest caz e mai scumpa ca piesa.