4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Transmisie > Daca fostu a mers cu volanta d...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Daca fostu a mers cu volanta dusa?

daca fostul proprietar a mers nu stiu cat cu masina cu volanta dusa dadea zmuncituri pe liber la semafor am schimbat-o tot cu masa dubla plus kit ambreaj  etc. problema este ca si acum pe liber la relantiu tot nu se invarte rotund motorul dar se simte putin sa fie simtoma unei piese di motor care nu ludreaza bine din cauza uzurii incorecte?
A intrebat DAI EXPERT (146,100 puncte) acum 10 ani in categoria Transmisie
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani in primu rand ce masina frate?  si dupa sa astepti raspunzi oricum -- eu d exmp la golf 4 1.9 90cp  aveam cu masa dubla si am schimbat una cu masa simpla la mana a doua -- am mers cu masina 40.000 de km in 3 ani  si nu am avut nici cea mai mica problema  a mers de a spart si tragea f f f bine !!!!!!!!

Comentarii:

A comentat DAI EXPERT (146,100 puncte) acum 10 ani Masina in cauza vw golf 5 1.9 tdi 105 cp. cumparata la 82000km  volanta cu masa dubla!
A comentat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani masa dubla te ajuta la sprint ! ink nu am informatii sigure daca pe Golf 5 merge sa pui cu masa simpa - pe golf 4 stiam sigur ! -- daca merge te sfatuiesc sa faci schimbarea asta pentru k pe masa simpla nu ai moarte - si plus de asta volanta cu masa dubla e si dubla la pretz!   --- volanta e boala la golf 5  toata lumea le schimba si eu am schimbat la golf u meu 5 si ink 3 prieteni !  cel mai bine cum iti da semne sa te duci sa schimbi pentru k nu e bine sa mergi cu ea asa ( nu stiu unde ce si cum afecteaza dar afecteaza)
A comentat DAI EXPERT (146,100 puncte) acum 10 ani DA mersi am schimbat-o si am pus tot cu masa dubla!
+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 10 ani Problema este de motor , nu de transmisie. Daca am stii macar de care ....

Comentarii:

A comentat DAI EXPERT (146,100 puncte) acum 10 ani vw golf 5 1.9 tdi 105 cp. motor bkc volanta cu masa dubla!

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 10 ani Daca sa mers foarte mult cu volanta dezechilibrata, stricata, aceasta forteaza la randul ei arborele cotit care poate avea uzuri premature. au fost cazuri cand arborele sa retezat din cauza vonantei. la tine e posibil sa fie alta problema.

Comentarii:

A comentat DAI EXPERT (146,100 puncte) acum 10 ani Da da mersi mecanicul mi-a zis ca daca mai mergea dobitocul mult cu ea asa se ducea rulmentul ala marisor in care vine prinsa volanta si cica costa de rupe!!