4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Transmisie > imi intra greu in viteza, mai ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Imi intra greu in viteza, mai ales la rece cind pornesc motorul ?

buna , imi intra greu in viteza mai ales la rece cind pornesc motorul ,dupa ce se incalzeste, intra mai usor dar mai agata citeodata. am fost la mecanic si mia spus ca trebuie schimbat volanta si discul de ambreaj.intrebarea mea este ,oare poate fi afectata si cutia de viteze'?detin un renault megan 2006 1,5 dci  6 viteze+1,va rog sa mi raspunda cineva daca stie .multumesc.
A intrebat pelus (1,510 puncte) acum 11 ani in categoria Transmisie
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat tm30amp (41,870 puncte) acum 11 ani TREPIDEAZA LA PLECARE DE PE LOC ASU SMUCESTE???
DACA DA, VA TREBUI SA SCHIMBI CEL PUTIN KIT-UL DE AMBREIAJ, POATE SI VOLANTA.
DACA NU, SCHIMBA ULEIUL LA CUTIA DE VITEZE SI VEZI DACA MAI AGATZA
DACA NICI CU ASTA NU-TI REZOLVI PROBLEMA, PROBABIL AI O PROBLEMA CU SINCROANE, RULMENTI... IN CUTIA DE VITEZE, INSA E  FOARTE PUTIN PROBABIL.

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns nego101 (380 puncte) acum 11 ani Parerea mea este ca trebuie intai schimbat uleiul din cutie...si dak problema persista se poate banuii o problema fizica a cutiei.

Comentarii:

A comentat pelus (1,510 puncte) acum 11 ani deci sa schimb  intai uleiul din cutie ,si daca problema continua  ,atunci voi schimba volanta si discul de ambreaj,asa cum mi a spus mecanicul.
+1 vot
A raspuns bobo2013 (15,590 puncte) acum 11 ani parerea mea e ca e place de presiune.....s-a dus si daca tot trebuie schimbata aia iti trebuie ambreiaj cu totul asa e indicat sa il schimbi
+1 vot
A raspuns Outlaww (230 puncte) acum 11 ani E din cauza uleiului din cutie , tot uleiul de pe angrenaje se lasa in jos  , si de asta zici tu ca intra greu in viteza, ca nu mai sunt lubrifiate.
Si mie mi se intampla asa , dar dupa un rulaj de 100 de metri (timp in care se lubrifiaza din nou toate angrenajele) imi merge perfect.
Asta se intampla cam la toate masinile nu e nicio defectiune, mecanicul la care ai fost tu vrea sa te usureze de niste banuti.

Comentarii:

A comentat pelus (1,510 puncte) acum 11 ani as vrea eu sa scap doar cu schimbat uleiu din cutia de viteze, dar cred ca i ceva mai grav si mecanicul are dreptate ,pt. ca imi tremura la plecare si cind masina stationeaza cu motorul  pornit ,doar in timpul mersului nu se simnte ca tremura.la inceput am crezut ca i ceva la motor,dar mi sa spus ca i volanta .