4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Transmisie > In momentul in care schimb rap...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

In momentul in care schimb rapid vitezele, apare un tremurat puternic si pierderea momentana a puterii. vreo idee?

Detin un opel astra g 1,7 dti, din 2002. Problema a aparut de cateva luni, insa momentan a inceput sa se agraveze, si e sesizabila mai ales in momentul cand temperatura depaseste 20 de grade, sau la iesirea dintr-o perioada de franari si acccelerari in viteze inferioare, de regula in oras. In momentul in care am schimbat din viteza I in a II putin mai rapid, masina tremura de cateva ori, pierde putere, de fapt nu accelereaza deloc pret de 1-2 secunde, dupa care isi revine si accelereaza constant, liniar. Din punctul meu de vedere problema ar fi legata fie de transmisie, cutie de viteze, fie de ambreiaj. Daca ati intampinat astfel de probleme, va rog, dati-mi un sfat. Va multumesc!
A intrebat Alexx20081992 (120 puncte) acum 9 ani in categoria Transmisie
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns vicu (1,270 puncte) acum 9 ani Astea sunt probleme specifice ambreiajului - motorul nu mai transmite putere ca lumea in roti

Comentarii:

A comentat Alexx20081992 (120 puncte) acum 9 ani Asa m-am gandit si eu, mai ales ca sunt momente in care patineaza, de exemplu in rampa, cand e fortat. Dar e normal sa am acest tremurat uneori si fara sa debraiez? de exemplu, sunt in a 4-a, pun frana brusc, scade turatia de la 2800-3000 de turatii la 1800, si fara sa schimb a 3-a, fara sa apas pe ambreiaj, in momentul in care accelerez, simt aceleasi tremurat, doar ca nu asa accentuat.