4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Transmisie > joc roada dreapta fata....??

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Joc roada dreapta fata....??

salut baieti!de curand acu' am facut itp la masina si am intampinat 2 probleme...un mic joc roata dreapta fata...de la ce poate fi??si e asa grav??

si a 2 problema cu emisiile de gaze...emite mai multe gaze decat ar trebui....de la ce ar fi??ala de acolo imi spunea cv de catalizator si sonda landa...cam asa cv...

Va multumesc mult! bft
A intrebat petricarobert (2,250 puncte) acum 11 ani in categoria Transmisie
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns bobo2013 (15,590 puncte) acum 11 ani daca e un mic joc poate fi rulmentul sau un capat de bara ....de joaca putin roata mergi la un service si faci o verificare pe elevator si acolo iti spune exact ce trebuie schimbat....iar cu gazele stai fara griji majoritatea masinilor dupa un anumit numar de km nu mai ies la gaze....mai ales daca e diesel...asta se trage de la combustibilul slab calitativ de la noi....mergi ara probleme ca nu se intampla nimic....la itp rare sunt masinile care mai scot noxele la limita normala...( in general masinile celor care iti fac ITP-ul scot gazele bine si atunci ...scoate gazele de la ale lor) :) bafta!
+1 vot
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Cum spune colegul, la noxe extrem de putine trec cu brio si in general, (aici in Arad spre exemplu), nici nu prea le pasa de treaba asta din cate am vazut. Totusi, jocul la roata este ceva ce trebuie indepartat cat de curand. Depinzand de modul de joc al rotii, cel mai probabil este capul de bara (joc stanga-dreapta daca ridici masina pe cric si tragi cu mana). Se recomanda montarea unuia nou si pe cealalta parte. Daca unul s-a dus, vine din spate si urmatorul nu peste multa vreme.
0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 11 ani Pentru joc , se ridica roata si se verifica manual ce piesa este uzata.Cauze posibile cap bara,bieleta directie,rulment roata,pivot.
Pentru gaze se schimba in prima instanta bujii si filtru aer.
Dar totusi va e greu sa specificati despre ce masina e vorba?

Comentarii:

A comentat petricarobert (2,250 puncte) acum 11 ani vw bora 1.6benzina 2003 180.000km
0 voturi
A raspuns petricarobert (2,250 puncte) acum 11 ani va multumesc mult pt raspunsuri!