4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Transmisie > nu imi pleaca masina din loc.....

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–1 vot

Nu imi pleaca masina din loc...?

am auzit o ruptura , ceva s-a rupt dar nu imi dau seama ce ca este noapte, si nu am vizibilitate. Bag masina in viteze , dar masina nu pleaca din loc si nu imi moare nici motorul...  ruptura , zgomotul s-a auzit pe viraj la stanga ... am sunat mecanicul si mi-a spus ca este posibil sa fie una dintre planetare sau Ambreiajul... daca  cuiva i-sa mai intamplat ceva asemanator va rog sa va povestitii pataniia... multumesc anticipat.
A intrebat SergiuGhent (120 puncte) acum 9 ani in categoria Transmisie
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns flaviuf (3,790 puncte) acum 9 ani La planetara ma gandeam si eu. Ma gandesc ca odata ce intra in viteza, ambreajul e OK.
–1 vot
A raspuns bogdan02 (3,350 puncte) acum 9 ani Inainte de a iti da un raspuns scrie si tu in descriere despre ce masina este vorba!

Daca este masina straina si ai ambreiaj cu masa dubla este de la ambreiaj

Daca este dacie nu ma pricep

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Ambreiaj cu masa dubla nu s-a inventat inca,volanta poate.In ambele cazuri,ambreiajul e la fel,are acelasi principiu de functionare si 2 actionari posibile.
On-topic:Planetara sau a plesnit discul de ambreiaj(in rare cazuri placa).Daca nu este defect vizibil la planetare(inclus burdufuri rupte) se demonteaza cutia si verifica ambreiajul.
A comentat bogdan02 (3,350 puncte) acum 9 ani CîcÎcea Cand umblam eu cu audi a4 2.8 quattro 200cp ambreiaj cu masa dubla te jucai cu putza in nisip Mai dai si minus degeaba!!
Ia dovada ca sa nu mai spui prostii alta data

http://www.pieseauto.ro/kit-ambreiaj/audi/a4-b5/ambreiaj-masa-dubla-audi-a4-b5-producator-luk
+1 vot
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 9 ani Cap de planetara RUPT mai mult ca sigur!
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Cap de planetara bis.
0 voturi
A raspuns feregannicolae (140 puncte) acum 7 ani si eu am aceasi problema ,intra in viteze si la cald si rece,se aude un carait si nu pleaca de pe loc....model fiat punto 1996,va rog spuneti mi si mie
0 voturi
A raspuns melculbolund (140 puncte) acum 6 ani si eu am patit la fel cu o insignia 1956 acelasi motor daca ai aflat problema te rog sami zici si mie. multumesc